Качествата на жените от зодия Водолей

6342
Качествата на жените от зодия Водолей
Снимка: Pexels

Жената Водолей може да бъде истинска загадка.

Брилянтна, страстна, очарователна и странна, тази жена от въздушния знак обитава царството на идеите. Тя често отдава повече внимание на сложните визии на утопичното общество и как тя вярва, че нещата „трябва да бъдат“, отколкото на това как в действителност са.

Качествата на мъжете от зодия Водолей

Една наистина колкото интересна, толкова и противоречива зодия. Но това са точно те - мъжете Водолей. Ето какво ги прави толкова специ...

Личността на Водолея не отговаря на никакви обществени стандарти. Тя предпочита да живее по периферията и винаги мисли нестандартно. Тези жени често са мотивирани от социална справедливост и желание за промяна, силно желаещи да допринесат за културната промяна, особено по въпросите за бедността, световното здравеопазване, равните права и реформата в затворите. Жената Водолей ще се появи на протести, ще подпише петиции, ще активира лидерството и ще организира срещи за обучение на групи от хора, обединени от обща кауза - защото тя се грижи изключително много за тежкото положение на човечеството и иска да направи каквото може, за да помогне да се подобрят нещата, по възможност – в световен мащаб.

Въпреки че се опитва да помогне за спасяването на света, на жената Водолей може да ѝ липсва съпричастност към най-близките приятели и семейството. Тя може да не е търпелива и изслушаща и вероятно не е тази, на която инстинктивно се обаждате посред нощ, когато трябва да поговорите с някого. Показването на интензивни емоции от други хора често я кара да се чувства неудобно и понякога тя погрешно смята уязвимостта на другите за слабост. Много от приятелствата й са чисто интелектуални; тя обича да е част от разгорещени разговори и дебати за политика или религия. Водолеите могат лесно да говорят с всеки, за всичко и са склонни да имат много приятели от различни социални групи.

Жените Водолеи излъчват студен блясък, като хладното, бледо сияние от далечна звезда. Въпреки че те може да седят точно до вас, понякога създават усещането, че душите им са на хиляди светлинни години.

Могат да са топли, чувствени и ангажирани партньори, но само ако изпитват истински чувства.

Звездите за нея – жената Водолей

Те са любопитни, интересни, енергични и не допускат да са ограничавани по никакъв начин. Жените Водолей са във вечно търсене на своята ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com