Кажи ми кои пози харесва, за да ти кажа каква е

108480
Кажи ми кои пози харесва, за да ти кажа каква е

Всеизвестно е, че постъпките на човек, външният му вид, предпочитанията и това, което не харесва са отражение на вътрешния му свят и се определят от особеностите на възприятията на личността. Тук не е изключение и сексуалният живот: това как се държи жената в леглото,как се проявява, какво обича може да разкаже много за нея.

Позите
Предпочитането на определени секс пози е обусловено от характера на жената. Напр. т.нар. мисионерска поза се харесва на тези жени, които се стремят да изградят партньорски отношения, в които мъжът ще е лидер. По време на тази поза партньорите са лице в лице, но активността е на мъжа. Т.нар. кучешка поза и други, в които мъжът е зад жената е любимата поза за дами, склонни към подчинение. В тази позиция тя по никакъв начин не може да управлява процеса и да го контролира, отдавайки се изцяло на партньора. В живота такава жена очаква от партньора си отговорно поведение и решителни постъпки.

Позата, при която жената е отгоре е харесвана от жените-лидери , които съзнателно или не искат да подчинят мъжа. Тази поза им дава тази възможност: те не само са над мъжа в буквалния смисъл, но и изцяло контролират процеса. Трябва да се отбележи, че някои жени в различни периоди имат различни предпочитания в позите. Това зависи от обстоятелства като: какъв е мъжът до тях, кои граници на личността са активирани в дадения момент, а така също говори и за многостранността на женската природа.

Оралният секс

Има жени, които не обичат оралния секс, което не винаги е свързано с отношението им към мъжа. Вероятно те просто са подложени на влиянието на стереотипи, според които това се възприема като мръсно и порочно действие. Ако жената, обаче, с удоволствие получава и дава орални ласки, то тя  освен удовлетворението изразява и отношението си към секса и към мъжа.  Много жени харесват оралния секс и защото това е реална възможност да властват над партньора. Когато жената дарява орални ласки тя напълно контролира мъжа. А когато той го прави в буквалния смисъл е в краката й, като по този начин признава високият й женски статус.

Начинът на изразяване на емоциите

Доколко активно жената изразява емоциите си в леглото,  зависи от нивото на нейната емоционалност и възбудимост. Под завивките е трудно да се престориш или да излъжеш – интимните отношения напълно оголват човешката същност, разказвайки за жената това, което самата тя не знае. Затова ако момичето е сдържано и рационално в живота, а в леглото се проявява емоционално, това говори за страстна натура и за това, че хладнокръвието й по-скоро е по-късно изградено качество, а не природно. Съществува и противоположната ситуация, когато действена и активна жена се държи сдържано по време на секс, скривайки качествата вероятно, защото се страхува или просто няма доверие на партньора си.

Още любопитни материали четете на sroditeli.com

Мечта на жените или мъжете?

Спамът в и-мейлите с предложения за увеличаване на пениса потвърждават: преследването на мечтаните сантиметри не спира, пенисът с разме...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com