Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа как изневеряваш

17442
Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа как изневеряваш
Снимка: iStock/Guliver

В много статии сме чели за това как обичат различните зодии или как се влюбват, но днес ще погледнем към тъмната им страна - как изневеряват.

ОВЕН

Те са страстни и импулсивни в любовта. Бързо се влюбват и честно казано имат "слаби ангели". Лесно се подават на изкушението и много бързо чисто приятелските им отношения със срещуположния пол могат да прераснат в сексуален ураган. Замъглени от желанието си допускат грешки, за които могат да съжаляват цял живот.

ТЕЛЕЦ

Зад фасадата на силни личности, се крият чувствителни романтици, които трудно могат да нарушат принципите си и да предадат партньора си. Ако в крайна сметка изневерят, то най-вероятно любовта си е заминала и е въпрос на време да сложат край на взаимоотношенията с човека до себе си.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците по природа са комуникативни личности, които обичат да се забавляват и търсят нови запознанства. Лесно се отегчават и когато не получат това, което търсят във връзката - не се колебаят да го открият на друго място. За тях сексът без чувства не е изневяра и дори са склонни да си признаят, ако са сигурни, че това няма да нарани партньора им.

РАК

Изневярата при тях настъпва в краен случай. Те са изключително емоционални и винаги премислят действията си. Решат ли да направят подобна стъпка, то най-вероятно има основателни причини. За тях изневярата не е просто задоволяване на физическите нужди, а нещо много повече!

Мъжете, които най-често изневеряват без угризения, са от тези 4 зодии

ЛЪВ

Представителите на тази зодия са известни със своята самоувереност и его, което стига до небесата. Обичат да са в центъра на купона и не бива да ви учудва, че това е зодията, която изневерява най-много. Понякога го правят просто за славата и да подхранят своя нарцисизъм. Трудно остават верни на човека до себе си и ако не бъдат държани изкъсо, то шансът да нарушат семейните ценности е много голям.

ДЕВА

Те са моногамни и знаят какво ще загубят, ако си позволят да прегрешат. Дори партньора им да не разбере, вътрешно ще ги човърка, че са постъпили грешно и няма да си простят предателството. В един момент просто ще си признаят и на колене ще се молят за прошка, за да могат да продължат живота си спокойно и с чиста съвест.

ВЕЗНИ

Това е най-дипломатичната зодия. Обичат романтиката и честно казано си падат по старомодните взаимоотношения. Сексът за една нощ не им е по вкуса и не обичат повърхностните връзки. Търсят нещо истинско, което ще им бъде за цял живот.

СКОРПИОН

Скорпионът трудно може да се подаде на моментното желание, колкото и силно да е то. Причината се крие в това, че трудно допускат хора до себе си и не могат просто така да предадат партньора си. Изневярата при тях би била на съвсем друго ниво и вероятно от нея ще произлезе нова връзка, отколкото просто удовлетворяване на нагона.

4 зодии, които лесно изневеряват

СТРЕЛЕЦ

Те са екстроверти, които държат на чистите взаимоотношения, в които никой няма тайни. Не им е в кръвта да играят на два стола и по-скоро ще приключат взаимоотношенията си с настоящия партньор, отколкото да започнат паралелна връзка. Стрелец обича спокойствието и не би си причинил подобен стрес.

КОЗИРОГ

По принцип трудно започват връзка, тъй като имат много високи изисквания спрямо партньора си. Поради тази причина просто няма как да се случи изневярата. Козирог търси човек, с когото да изгради стабилни и сериозни взаимоотношения и от негова страна верността е гарантирана!

ВОДОЛЕЙ

Представителите на тази зодия обича свободата си и често прекрачват границата, но само, когато не са истински влюбени и не изпитват онова чувство, което ги кара да вярват, че могат да променят света заедно с човека до себе си. В такъв случай шансът за изневяра е нулев!

РИБИ

Всеизвестни са със своята лоялност и при тях изневярата е изключена като вариант. Имат склонност да се обвиняват повече, отколкото трябва и една подобна постъпка буквално ще ги съсипе!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com