Как да избегнем грозния ефект от стегнатите клинове

94657
Как да избегнем грозния ефект от стегнатите клинове

Ефектът, който се получава, когато носим тесни клинове, се нарича "камилско копито". Почти на всички жени се е случвало да обуят любим клин и да се наложи да търсят дълга туника, за да скрият грозния ефект. Има как да се поправи:

От какво се получава "камилското копито”?

"Основната причина е неподходящият размер", казва стилистката Миа Уилямс. "Получава се, когато панталоните са прекалено стегнати и/или прекалено тънки в областта на чатала, което води до нежелано впиване и разделяне". Може да се получи и с шорти или гащеризон.

Това е най-красивата жена във Facebook (ВИДЕО)

26-годишната босненка Соня Зекич е обявена за най-красивата жена в света, съобщава Croatia week. Зекич е победила 25 конкурентки в конк...

Как да го предотвратите?

Избирайте внимателно бикините си. Уилямс препоръчва да избягвате тънките, еластични материи.

Предпочитайте плътно безшевно бельо, което е по-малко вероятно да образува гънки във вагиналната област, а вместо това ще даде гладък външен вид, без линии и бръчки.

Обръщайте внимание на размера и материята. 

Избягвайте клинове и чорапогащи, които са толкова тънки, че прозират. Избирайте долнища с широк еластичен колан и дълбочина малко под пъпа. Както и при бикините, по-тънките материи са по-разтегливи и има по-голям риск да се нагънат и да доведат до "камилско копито”. Широкият колан ще държи панталоните по-здраво и няма да се налага непрекъснато да ги придърпвате нагоре, така че да се впиват между краката ви. Когато избирате гащеризони, търсете такива, които са по-свободни около талията и при чатала, за да можете да се движите свободно и без притеснения.

69 от най-безумните секс обяви в България

Нашето интернет пространство е осеяно с „гениалности“, особено в профилите в сайтовете за запознанства и секс обявите. Ако ...

Ако вагината ви наистина изглежда така, сякаш е захапала дрехите? Ползвайте ежедневни превръзки. Уилямс препоръчва носенето на ежедневни превръзки, ако сте склонни към образуване на гънки. Сложете превръзката на бикините си хоризонтално, вместо вертикално, подгънете и залепете отдолу. Така вече имате три допълнителни пласта за защита.

Винаги гледайте за подплата

Когато си купувате клин за тренировки, избирайте такъв с еластична нишка (спандекс или еластан) и с вградено парче на чатала. Подплатата създава допълнителна бариера между клина и интимните ви части. Колкото повече пластове има, толкова по-малка е вероятността от получаване на "камилско копито”.

Избягвайте лена. Ленът и полиестерът образуват повече гънки. Същото се отнася и за много тънките материи.

Тъмните цветове са по-препоръчителни. Няма как да сбъркате с черното, което прави "камилското копито” по-малко забележимо. В крайна сметка, ако нищо друго не помага, просто изберете по-дълго горнище, което да покрива тази част, и готово.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да пием чай правилно?
Как да пием чай правилно?

За много хора чаят сутрин е неразделна част от закуската и своеобразен ритуал. Но малко хора знаят, че неправилният прием на чай може да навреди...