Как да накарате мъжа да ви е верен?

2464
Как да накарате мъжа да ви е верен?
Снимка: iStock/Guliver

Притеснявате ли се мъжът ви да ви изневерява? Въпреки че никоя връзка не е перфектна и бъдещето е невъзможно да се предскаже, можете да се отнасяте към мъжа по няколко начина, за да го направите по-малко склонен да ви изневерява. И двамата обаче трябва да работите заедно за укрепване на връзката. Ако направите това, ще намалите шансовете мъжът ви да ви изневери.

Метод 1. Укрепване на комуникацията

Поддържайте връзка през целия ден. За да имат положителна връзка, вие трябва да общувате постоянно. Говорете с него за неговия ден, всеки ден. Изпратете му текстово съобщение с надпис „Обичам те“ или му се обадете през деня, за да видите как протича денят му. Не го правете непрекъснато, защото можете да прекъснете работата му, но го правете от време на време, за да му уведомите, че мислите за него.

Всеки ден му задавайте този въпрос: "Как мина денят ти?" Това му дава да разбере, че ви е грижа и създава връзката за споделяне на положителни или дори отрицателни преживявания. Не забравяйте изкуството да слушате. Това е наистина важно в отношенията. 

Метод 2. Подобрете интимността във връзката си

Подчертайте любовта и привързаността във връзката си. Трябва да осъзнаете, че той иска да се чувства обичан. Понякога мъжете изневеряват на партньорите си, защото вече не се чувстват желани. Ако отделите време да му напомните, че го обичате, ако му покажете истинска привързаност, ще намалите шансовете той да ви изневери и е по-вероятно да върне желаното от вас проявление на привързаност.

Оставете му любовни бележки, направете му комплименти за новата вратовръзка, купете му подарък изненада, организирайте вечеря или му направете любимата му храна - всички тези неща показват привързаност към партньора ви. Това не може да бъде еднопосочно нещо. Ако обаче проявите привързаност, има шанс и той да го направи.

Използвайте нежен контакт (дори по време на спорове). Човешкото докосване е изключително важно. Ако имате груб разговор, докоснете ръката или коляното им. Може да ви изненада колко трудно е да спорите, когато го докоснете.

Прегърнете го или го целунете сутрин, пожелайте му лека нощ преди лягане. Това създава постоянна връзка на интимност.

Хванете ръката му, докоснете рамото му, тези малки контакти през деня, напомнете му колко много го обичате.

Не забравяйте за важността на секса. Да, понякога просто нямате настроение, а децата или работата могат да бъдат пречка. И да, сексът е само част от връзката, но е важна част. Така че не го пренебрегвайте.

Понякога трябва да инициирате секс. Мъж иска да се чувства желан. Ако направите сексуален намек, той ще се почувства така, сякаш го искате.

Не позволявайте да се отегчава. Трябва да сте отворени за някои експерименти. Това не означава, че трябва да правите нещо, което ви кара да се чувствате неудобно. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Защо пералнята не пълни вода?

5 често срещани грешки при миене на зъбите

Как да използвате цитрусовите кори за ежедневно почистване?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com