Как да останете заедно завинаги?

36986
Как да останете заедно завинаги?

Всеки път, когато една двойка премине през трудност заедно, тя се сплотява и сближава. Раждане на деца, преместване, закупуване на жилище, финансови проблеми – ако преодолеете препятствията в съвместния си живот заедно, вие израствате като двойка и заздравявате взаимоотношенията си.

За да оставате заедно в трудноси и незгоди, за да съхраните близостта и връзката си, независимо от обстоятелствата, помага тайната на четирите основни компонента, крепящи любовта завинаги – приятелство, обич и сексуална интимност, комуникация и взаимно уважение.

9 признака, че ТОЙ те обича

Как да разбера дали той ме обича? Влюбен ли е в мен, или само флиртува? Много жени си задават този въпрос. И докато търсим магическата ...

1. Щастливите двойки са приятели

Най-добрите бракове се основават на приятелство. Щастливите двойки, които остават заедно завинаги са приятели и работят усилено, за да поддържат приятелството си. Много двойки са най-добри приятели в продължение на 50 или повече години!

2. Щастливите двойки имат здрава физическа връзка

Често се казва, че основна причина за разпада на връзките е секса. Вярно е! Когато двама души спрат да правят секс, те престават да са любовници. Загубата на подобна близост е болезнена и стресираща за двойката.

Физическата привързаност може да бъде изразена по различни начини от различните двойки. Някои хора обичат да се целуват и прегръщат пред погледите на обществото, за други това е акт на дълбока интимност и предпочитат да го правят насаме. Най-важното нещо е да се запази физическото докосване живо във вашата връзка. Дали това е секс, целувки, прегръдки или гъделичкане, правете го, стига и двамата да се чувствате добре.

Щастливци сте, ако имате връзка с тези 2 зодии

Никога не знаеш какво ще ти донесе любовта - разочарование или безгранично щастие. Рискуваме да обичаме хора, които могат да ни наранят...

3. Щастливите двойки комуникират

Всички сме го чували: „Общувайте! Общувайте! Общувайте!

Проблемът с комуникацията е, че повечето хора не са добри в това. За да се комуникира добре хората трябва да говорят честно, да слушат внимателно и да мислят повече за това как се чувства другият човек, отколкото как се чувствам аз.

Щастливите двойки се изразяват свободно един пред друг и подхождат с разбиране към мнението и реакциите на другия.

4. Щастливите двойки се уважават

5 знака, които предвещават КРАЙ на връзката ви

Никога не знаеш кога ще дойде този момент, в който вече няма да си щастлив с човека до себе си. Повечето от нас затварят очи пред пробл...

Взаимното уважение в една връзка е като водата за цветето. То подхранва брака и всеки от съпрузите израства и се развива, чувства се в безопасност и обичан. Уважението трябва да е съпътствано от доверие и възхищение. Щастливи са тези двойки, които показват и изразяват положителната си настройка към партньора. Това ги прави уверени и сплотени.

Тези четири ключови фактора са взаимносвързани. Вгледайте се в себе си и във връзката си и ако откриете липса на някои от тях, работете взаимно, за да неотрализирате липсата им. Това ще ви гарантира щастие и дълъг съвместен живот.

Нека да е ясно. Щастливите двойки не са щастливи във всяка минута, но за тях радост и тъга, болка и наслада са просто компоненти от едно дълго прекрасно съжителство с любимия човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com