Как да съблазните мъжа според зодията му?

17053
Как да съблазните мъжа според зодията му?
Снимка: iStock/Guliver

Флиртът е изкусна игра, която не е по силите на всеки. Общоприето е мъжът да направи първата крачка, но нужно ли е да чакаш, ако наистина го харесваш и искаш да сте нещо повече от приятели? Понякога е много сложно да изразиш чувствата си и много жени избягват да го направят, за да не се изложат.

Винаги е добре да имаме някаква информация, която да ни помогне да се представим в желаната светлина. За щастие звездите могат да ни дадат известна преднина и да ни покажат най-успешната тактика, която да приложим. Чрез астрологията можем да приложим най-добрия подход и успешно да завъртим главата на мъжа. Просто трябва да знаете коя зодия е въпросния господин и останалото ще бъде лесно!

Овен

Обичат да бъдат ухажвани и да се чувстват желани. Иска гаранции, че наистина го харесвате и честно казано обича да подхранват егото му с комплименти. Нуждае се от сигурност, че именно той е причината за усмивката ви!

Телец

Той търси истинската дама в живота си. Няма да влезе във връзка, ако не е напълно сигурен, че до него стои класна жена, с която може да изгради нещо сериозно. Взаимното уважение е на първо място за мъжете от тази зодия и не харесват надутите лигли!

Близнаци

Мъжете от тази зодия постоянно са в движение и никога не се спират на едно място. Ако искате да бъдете с тях - просто трябва да смогнете на темпото им. Не очаквайте, че те ще го забавят, за да ви изчакат. Ако го направят ще изпуснат поредното приключение, а това не им е по вкуса.

Рак

Срамежливи са и често може да останете с впечатлението, че той няма интерес към вас. Истината обаче, е съвсем друга. Те са емоционални по природа и ги е страх да не бъдат отхвърлени. Поемете инициативата и играйте атакуващо!

Лъв

Как се "държат" различните зодии

Астролозите смятат, че знакът на зодиака определя характера на човек. Той показва индивидуалността, която се проявява буквално във всич...

Макар да са самоуверени и често да поемат инициативата, дълбоко в себе си те са романтични души, които лесно биват ранявани. Малките жестове ги впечатляват и предпочитат романтична вечеря пред шумен купон с приятели.

Дева

Перфекционисти, които търся идеалната жена и имате изграден образ за нея. С тях трябва да проявите търпение и по-добре се отдайте на тръпката от флирта. Нещата ще се случат бавно.

Везни

Те са играчи и разбивачи на сърца. Бъдете внимателни с тях и не прибързвайте. Оценяват откритите хора и именно това е качеството, което най-много ценят в жените. Ако му завъртите главата - той ще бъде ваш завинаги.

На какво обръщат внимание зодиите по време на посещение

Всеки има различни вкусове и хобита, така че всеки от нас обръща внимание на различни неща, когато посещава апартамента на някой друг з...

Скорпион

Ревниви и загадъчни. Те никога няма да ви кажат всичко, но за сметка на това ще бъдат подозрителни спрямо вас. Обича тръпката и бързо губи интерес. Затова - бъдете недостъпни и го накарайте да се постарае, за да ви има.

Стрелец

Общителни и с бърз ум. При тях елементарните женски трикове не минават и бързо ще бъдете разкрити. Вариантите са два - да бъдете напълно искрени или да приложите непознати за него номера!

Козирог

Как реагират на предателство различните зодии

Когато скъп и близък човек подкопава доверието с нечестната си постъпка, земята сякаш се изплъзва изпод краката му. Как реагират на тов...

Педантични и моногамни. За тях най-важно е семейството и искат да създадат такова с жена, която е добра, мила и възпитана. Тя трябва да притежава качествата на перфектната майка на бъдещите му деца. Ако искате да го впечатлите - проявете своята грижовна и любяща страна.

Водолей

Не очаквайте да тича след вас. Трудно ще го разберете и ще ви е нужно търпение. За него жената трябва да докаже своите качества и да се прояви в най-добра светлина.

Риби

Търси жена, на която може да вярва и ще бъде до него в най-трудните моменти. Покажете истинските си емоции и не крийте чувствата си. Така със сигурност ще го впечатлите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com