Как да върнем свежестта на кожата на лицето

1260
Как да върнем свежестта на кожата на лицето
Снимка: iStock

Кожата е най-големият орган на тялото, но също така е и изложена на всички влияния – години, околна среда, стрес. Поради тази причина тя се нуждае от системно почистване, хидратиране и като цяло грижа – не само според годините, но и според сезона.

Есента е най-подходящият сезон за това. Лятото вече е оставило своите следи – изгаряния, бръчки, дехидратация. Зимата вече чука на вратата и е готова да нанесе и тя своите следи и да я направи още по-уязвима. С помощта на съвременната естетична дерматология всякакви проблеми могат да се решат бързо. Напълно възможно е да възстановите блясъка и еластичността на кожата си, особено на лицето. Това става с помощта на технологията ELOS-подмладяване. Тя предхожда всички съвременни техники - фотоподмладяване, лазертерапия и други. Разликата между нея и тях е, че не се налага да губите време в дълги и скъпи процедури.

Кои са най-ефикасните процедури за подмладяване?

Стремежът към красив и младежки външен вид е вечният зов на човешката природа. Предложенията за прилагането му са безкрайни. Ето защо е...

Технологията предоставя различни възможности за подмладяване, повдигане на чертите, премахване на петна и бръчки. Тя е успешен заместител на всички оперативни процедури, но има същия ефект, че даже и по-добър.

Какво представлява ELOS?

Това е първата технология, която съчетава в себе си две енергии: биполярна радиочестота и оптическа светлинна енергия. Процедурите са безопасни и са могат да се правят на всички типове кожа.

Нейното предназначение е да стимулира производството на колаген и еластин в съединителната тъкан, както и да премахне всички пигментни и съдови увреждания. Можете да я откриете във всяка една модерна клиника, където се използват лазери и за останалите процедури, като епилация, редукция на целулит и стрии.

За кого е подходящо ELOS-подмладяването?

Сигурно вече се питате и за кого е подходяща тази процедура. Без повече са се бавим, ще посочим накратко групите от хора, които успешно обхваща:

4 сока, които подмладяват кожата

В стремежа си да се сдобият с перфектната кожа много жени инвестират в скъпи козметични продукти, които обещават да направят лицето им ...

·         За онези, които вече са изпробвали различни процедури и са останали недоволни от постигнатите резултати. Още след първата процедура ще забележите видими резултати без да има болка или странични ефекти.

·         Процедурата е подходяща и за онези, които не разполагат с много време. Процедурата продължава не повече от 30 минути. Необходими са около 5-6 процедури през около месец. Голямо предимство на тази процедура не оставя следи по кожата и няма никакво раздразнение след нея. След нея можете да продължите спокойно живота си – да отидете на делова среща, излизане с приятели или пък пътуване. Няма никакъв риск за воденето на нормален живот или да промените нещо в грижата за кожата си.

·         На последно място тази процедура е подходяща за хората, които ги е страх от болката. Вече няма нужда да се жертвате, за да се отървете от пигментация, спукани капиляри и като цяло всичко, което ви пречи да бъдете красиви. Ако нещо усетите, то ще бъде като от ухапване от комар – съвсем леко и почти неусетно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-мъдрата японска притча за спомените

Най-силното стихотворение посветено на синовете

Любовен съвет за всяка зодия за 14 май 2024

Таро хороскоп за 14 май 2024

Изследователи дават отговор на въпроса: Можем ли да се научим на търпение

Тези зодии са истински медиуми

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Уроците и възможностите, на които провалът ни учи

9 причини млади мъже да харесват по-възрастни жени

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com