Как действа ретроградния Сатурн на всяка зодия?

12257
Как действа ретроградния Сатурн на всяка зодия?
Снимка: Unsplash

Тази година Сатурн е ретрограден от 22-ри май до 10-ти октомври. Нека видим как това влияе на всяка зодия: 

Овен:

Енергията на Сатурн естествено се сблъсква с вашата огнена природа. Докато сте дръзки и импулсивни, Сатурн търси ред и контрол. Този ретрограден модел на Сатурн ще ви насърчи да поемате изчислени рискове при спонтанни решения. Намирането на структура ще ви помогне да продължите напред в живота, така че не отбягвайте забавянето, за да обмислите нещата, преди да правите сериозни ходове. През това време може да искате да избягвате спорове с хора от вашето разширено семейство или общност. Хората обикновено са упорити и изправянето срещу тях относно промяната на начините им може да не премине толкова добре, колкото се надявахте.

Телец:

Няма да ви се бърка по време на пътуването на Сатурн назад. Вашата кариерна мотивация ще заеме централно място, тъй като продължавате да следвате професионалните цели. Един източник на разочарование може да дойде от факта, че нещата ще се движат по-бавно от обикновено. Тъй като Сатурн е владетелят на времето, понякога можем да се чувстваме така, сякаш стоим неподвижни, докато планетата се движи през ретрограда. За щастие вашият знак разбира, че растежът отнема време. Останете фокусирани върху нещата, които се надявате да постигнете и може просто да излезете от тази ретрограда невредими.

Близнаци:

Подгответе се, прекрасни Близнаци, тъй като тази ретроградна може да бъде доста кармична за вас! По време на своето ретроградно движение Сатурн ще активира сектора на вашата карта, който управлява духовността и философията, което означава, че Вселената просто може да мисли, че е подходящ момент да ви даде някои ценни уроци. Да, понякога може да се чувствате изпитани, но всичко е в името на вашата лична еволюция. Не забравяйте да се ускорите, да мислите позитивно и да отделите време за изчакване, когато сте съкрушени. Положителното е, че добрата карма ще получи и изплащане, така че не забравяйте да направите някои добри дела!

Рак:

По време на ретроградността на Сатурн ще имате около себе си красива космическа енергия, която може да помогне за лична трансформация. Подходящо време е да отделите няколко минути за размисъл, особено когато става въпрос за изследване на вашите лични убеждения и поведенчески модели. Може да се чувствате така, сякаш се движите в кръг или обсебвате в определени точки от тази ретрограда, но само така Вселената може да посочи къде трябва да настъпи промяна. Не се страхувайте да оставите хора или ситуации, които вече не ви служат, това само ще ви помогне да се почувствате по-обновени в крайна сметка.

Лъв:

Тази ретрограда може да се почувства като изпитание за връзките ви, но се опитайте да не падате духом. Може да се окажете, че се карате или спорите със значимите си други или романтични интереси повече от обикновено и разликите ви може да се чувстват по-очевидни от всякога. Важното е да се научите как да преминете през всеки конфликт, който възниква, когато става въпрос за сърдечни въпроси. Ако в края на деня не можете да намерите начин да се разберете, може би е време да продължите напред.

Дева:

Слушайте тялото си и обърнете внимание на здравето си тази ретроградна, прекрасна Дева. Желанието ви да помогнете на другите може да стане поразително и вселената може да ви изведе във времето, ако не отделите някои тихи моменти за себе си. Независимо дали става въпрос за няколко минути усамотение през целия работен ден или цяла нощ в себе си, не се чувствайте зле, като поставите приоритета на собствените си нужди. Не забравяйте, че не сте добри за никого, ако не сте в добра форма.

Везни:

Твоята креативност може да получи удар по време на тази ретрограда, да ви остави без вдъхновение или сякаш ви е трудно да се изразите. Да имате артистичен обект или хоби е важно, но може би не винаги се чувствате супер мотивирани да се ангажирате с такъв. Ще бъде важно да положите допълнителни усилия, за да планирате време за извънкласно забавление. Може да имате идеи за проекти в ума си, но ако не предприемете първите стъпки, за да ги премахнете, те може никога да не се случат. През това време добавете дисциплина към творческите си изкуства, за да не отпаднете напълно от тях.

Скорпион:

Сатурн ще виси в сектора на вашата карта, който се занимава както с дома ви, така и с майка ви по време на тази ретрограда. Така че, може да се окажете, че се занимавате с проблеми около единия или и двете. Ако сте отлагали ремонта около дома, може да откриете, че сте принудени да се справите с тях, докато Сатурн се движи назад в космоса. Междувременно репресираните проблеми с майка ви също могат да намерят своя път на повърхността. За да избегнете прекалено драматични събития, следете състоянието на дома и уредите си и търсете начини да освободите всяка травма на майката, с която сте се справяли.

Стрелец:

Знаем, че обичаш да си чатиш, но се опитай да не се замесваш с никакви драми или клюки по време на тази ретрограда. Сатурн обича да служи на кармата, когато хората са били немили и ако не си гледате езика, тази ретрограда може да се превърне в урок за това как думите могат да причинят щети. Имайте предвид, че нещата, които казвате, оказват влияние върху начина, по който се гледа на вас и на тези, за които говорите. Останете свързани с вашия оптимизъм, доброта и позитивност – и трябва да преживеете тази ретроградна без инциденти!

Козирог:

Обикновено сте доста отговорни с парите, но би било разумно да следите допълнително финансите си по време на тази ретрограда. Избягвайте да се разпилявате точно сега, тъй като може да срещнете някои неочаквани разходи, докато Сатурн се търкаля назад в небето. Може да искате да преоцените инвестициите и личните си разходи. Прегледайте месечните си такси и потърсете още повече начини, по които можете да спестите пари. Ако през това време ви се дължи повишение, то може да бъде избутано, докато ретроградното изчезне, но не забравяйте да поискате какво си струвате, когато дойде време да увеличите заплатата си!

Какво трябва да спреш да правиш докато Сатурн е ретрограден

Ура! Космическият огън, който е Меркурий когато е ретрограден, приключи. Но уви, трябва да ви информираме, че още не сме излезли от иг...

Водолей:

С преминаването на Сатурн към вашия знак ретроградно, това ще бъде много лично време за вас. Може да се сблъскате с някои сурови уроци, но докато сте готови да се поучите от тях и да се промените, в дългосрочен план трябва да сте добре. Отделете малко време, за да преоцените приоритетите си и да помислите къде искате да се насочи животът ви. Ако сте избягвали работата, която отива за актуализиране на целите, би било разумно да използвате това време, за да ги включите, за да можете да живеете най-добрия си живот в бъдеще!

Риби:

По време на тази ретрограда може да се изкушите да избягате от отговорностите си, но в дългосрочен план това няма да ви бъде от полза. Докато пътувате назад в космоса, Сатурн ще се ангажира с областта на вашата карта, която управлява подсъзнанието и нашето отмяна. Нещата наистина биха могли да започнат да се разпадат, ако пренебрегнете задълженията си, така че ще бъде изключително важно да се управлявате добре. От друга страна, ще трябва да си осигурите достатъчно място за спокойствие и изцеление. Ще обработвате много, така че не бъдете прекалено критични към себе си и говорете с другата страна, когато имате нужда от комфорт.

Източник: astrology.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com