Как флиртуват жените според зодията

5348
Как флиртуват жените според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Какви са тайните оръжия, които използват жените, когато флиртуват? Днес ще ви запознаем с част от тях, които различните зодии използват, за да съблазнят някого.

Овен

Те обичат да са център на вниманието. Един от начините, които използват, за да привлекат погледите върху себе си, е избора на провокативно облекло. В комбинация с неустоимия им чар, се превръщат в истински мъжемелачки.

Телец

Външният вид лъже. На пръв поглед може да ви се струва, че са плахи и невинни момиченца, но зад тази фасада, се крие образа на фаталната жена. Те знаят отлично как да използват своите прелести в играта на прелъстяване.

Близнаци

Жените от тази зодия умеят да флиртуват на ментално ниво до съвършенство. Тя няма да те съблазни със своите изящни крака или пищен бюст. Ще ти влезе под кожата и умело ще те манипулира.

Рак

Когато става дума за свалки и съблазняване - представителките на зодия Рак не са от най-умелите. Те искат сериозни връзки и търсят сигурност в своя партньор. Не обичат да флиртуват само за спорта. Имат сериозни намерения, когато го правят.

Лъв

Самовлюбени до болка. На тях не им липсва самочувствие и умело го демонстрират в любовта. Вярват, че заслужават най-доброто и не правят компромиси със себе си. Доминират във връзката и обичат да водят разговора. Винаги държат някой коз в ръкава, с който да обезоръжат отсрещната страна.

Дева

Романтични души, за които флирта не е просто игра. За тях първата среща трябва да бъде перфектна, като в приказка. Вярват в любовта от пръв поглед и определено знаят как да използват предимствата си, за да привлекат внимание.

Везни

Основното им оръжие, което използват, за да флиртуват е външния вид. Умеят да се обличат със стил и знаят как да постигнат зашеметяваща сексапилна визия, без да са прекалено разголени.

Скорпион

Те са опасни и горещи. Могат да завъртят главата на мъжа и да не го потърсят повече. Обичат да флиртуват залагайки на своя неповторим чар.

Стрелец

Обичат да водят играта. Знаят как да превърнат своите недостатъци в оръжие за масово поразяване на мъжки сърца. Ще те завладеят с интелекта си и ще се влюбиш в усмивката им.

Козирог

Тези зодии са добри в леглото, но лоши във връзките

Те са страхотни любовници, но дългосрочната връзка с тях не е лесно изпитание ... Това не е мнение само на астролози. Овен Като знак ...

Макар и привидно да изглеждат студени, те могат да оплетат всеки мъж в мрежите си със своята решителност. Не обичат да използват външния си вид като основно средство за съблазняване.

Водолей

Не обръщат особено внимание на впечатлението, което оставят в мъжете. За тях е важно да открият своята сродна душа и заедно да извървят пътя към духовното съвършенство.

Риби

Тяхната игра, е да бъдат чувствителни и раними души, но това е само на пръв поглед. Умело използват оръжието "дама, която се нуждае от помощ", за да предизвикат мъжа да направи първата стъпка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com