Как флиртуват представители на различни зодии (ЧАСТ I)

16739
Как флиртуват представители на различни зодии (ЧАСТ I)
Снимка: pexels.com

Астролозите са убедени, че по поведението на човек може да се разбере дали той се интересува от връзка или не. Това особено важи, ако знаете коя зодия е.

Как флиртуват представители на различни зодии?

 

 

Овен

Овните водят активен начин на живот, имат страхотно чувство за хумор и необикновена харизма. Лидерските им качества не могат да бъдат скрити. Приветливостта, отговорността и ясното разбиране на техните желания правят флирт от тяхна страна очевиден. Невъзможно е да се пропуснат явни намеци. Остава само да решим дали да ги приемем или не.

 

 

Телец

Грижовните, отворени, директни Телци не крият чувствата си от избраните. Романтични по природа, те обичат красивите срещи, подаряват букети, опитват се да угодят на половинката си, а също така не откъсват поглед от тях. Просто е невъзможно да се сбърка с причините за тяхното поведение.

Близнаци

Двойствеността на зодия Близнаци се проявява в техния начин на флирт. Те няма да се втурват стремглаво в басейна. Първо трябва да изучите човек, да помислите и едва след това - да действате. Но ако ухажването все пак е започнало, тогава Близнаците няма да се откъснат толкова лесно от обекта, който ги интересува. И най-често успяват да съблазнят избраниците много бързо.

Рак

Раците са за семейство, в дългосрочен план. И те буквално разполагат с комуникация: леки, ненатрапчиви, не се опитват да прокарат своята гледна точка. Те обичат да се шегуват и да се смеят, ерудирани, начетени и многостранни. Ако такъв човек ви обърне внимание, то вероятно е с причина.

Лъв

Лъвовете са крале. Те знаят какво искат и отиват направо към целта. Понякога не може да се скриете от постоянното им внимание и ако чувствата не са взаимни, може да бъде трудно да издържите това. Ако има интерес и от двете страни, тогава е много хубаво! Постоянство, външна и вътрешна красота, аура на самочувствие и широката усмивка гарантират успеха на флирта с Лъва. Те не крият намеренията си, така че понякога дори тези, които първоначално не са възнамерявали да направят нещо подобно, им се поддават.

Дева

Не е толкова лесно да се справите с чувствата на Девите. Те се придържат към стереотипи, крият желанието си да флиртуват от естествена скромност. Понякога ухажването им може да бъде объркано с приятелство. Но когато се направи признанието, романтиката във връзката ще е до гроб.

Следва продължение…

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com