Как и кога изневерява всяка една от 12-те ЗОДИИ (Част 2)

26983
Как и кога изневерява всяка една от 12-те ЗОДИИ (Част 2)
Снимка: Istock/Guliver

Всички се страхуваме да не би някога партньорът, с кого сме, да ни изневери. Няма как да знаем дали това ще се случи, но можем да разберем при какви обстоятелства всяка зодия прибягва към забранения плод.

ЧАСТ 1 – четете ТУК : )

С тези 3 зодии раздялата е изключително трудна

Обикновено любовните раздели са труден период. Малцина са щастливците, които прекратяват връзка без угризения и лоши чувства. Та дори у...

Везни: Везните изневеряват рядко и то само когато усетят, че връзката им отдавна се е изхабила. Тогава не го приемат за изневяра, не им е гузно и знаят, че края на връзката им е просто въпрос на време. Въпреки това не са честни с партньорите си, а просто си намират нов човек, с когото да са щастливи.

Скорпион: Скорпионите изневеряват често и не е нужно да са нещастни в една връзка, за да го направят – просто обичат да го правят за спорта! Представителите на тази зодия обичат да са желани, да имат тръпка в ежедневието и не понасят скучните и монотонни връзки. Затова често си търсят бягство в лицето на нов човек.  

Стрелец: Представителите на тази зодия изневеряват тогава, когато половинките им са прекалено заети и не им обръщат внимание. Когато това стане системно, те се чувстват обидени и засегнати, което ги прави много податливи на изневяра. Предпочитат да намерят нещо интересно в друг човек, който ще има време за тях и ще им обръща внимание.

Козирог: Козирозите не изневеряват без причина. Те обичат дългите връзки, предпочитат да имат здрави отношения, но понякога това не е възможно. Когато усетят, че човекът до тях е загубил интерес към връзката им или си има някой друг, Козирозите веднага отвръщат на удара с изневяра, от която всеки би го заболяло много силно!

Как и кога изневерява всяка една от 12-те ЗОДИИ (Част 1)

В любовта понякога има разочарования, които няма как да предвидим и за жалост най-голямото от тях е изневярата. Как и кога изневерява в...

Водолей: Водолеите изневеряват рядко, но го правят много подло. Никой не разбира, никой дори не подозира, че са способни на това, но изневерите им най-често са с близки приятели на половинките им. Доставя им удоволствие изневерите им да са смели, луди и да им дават доза адреналин.

Риби: Рибите могат да изневерят без никаква причина, дори да са щастливи в една връзка, отново могат да го направят. И те самите нямат обяснение за това, просто имат слаб ангел и не могат да устоят на изкушенията, които животът им предлага. Живеят за мига!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com