Как и кога изневерява всяка една от 12-те ЗОДИИ (Част 1)

22858
Как и кога изневерява всяка една от 12-те ЗОДИИ (Част 1)
Снимка: Pixabay.com

В любовта понякога има разочарования, които няма как да предвидим и за жалост най-голямото от тях е изневярата. Как и кога изневерява всяка една от 12-те зодии, можете да видите в статията ни:

Овен: Овните не са от най-верните половинки в любовта. Те рядко се привързват толкова, че да откажат афера, ако се появи такава възможност на хоризонта им. Предпочитат да се позабавляват, без да мислят много за последствията. Един Овен изневерява тогава, когато сексът във връзката му е малко. Друга причина – нямат!

Какъв купонджия си според зодията? (2-ра част)

Прочетете първата част ТУК. Ето как се забавляват и останалите зодии от зодиака: ВЕЗНИ Пленяват от пръв поглед със силна харизма, чар...

Телец: Телците изневеряват емоционално и никога не са водени само от липсата на страст в една връзка. Те имат нужда от романтика, от мили СМС-и, от спонтанни излизания и какво ли още не. Ако половинката до тях не им дава това, от което имат нужда, те ще си го намерят на друго място. Лошото при Телците е, че връзките им продължават тайно много дълго време.

Близнаци: Близнаците са от зодиите, които изневеряват най-често, за да си отмъстят. Когато надушат, че човекът до тях кръшка или си има тайно увлечение, дори не изчакват да разберат дали съмнението им е истина. Тръгват с първия човек и изневеряват за отрицателно време, така че ако някой ги нарани, те да са го направили първи.

Рак: Представителите на тази зодия не си падат много по изневерите, но не можем да кажем, че не им се случва. При тях една изневяра може да настъпи тогава, когато са под стрес и имат нужда от човек, който да не ги натоварва с нищо, а само да ги забавлява. Когато обаче Раците са в сериозна връзка, имат сериозни ангажименти и по-скоро се натоварват у дома, затова и търсят някой, с който всичко да е само секс и нищо друго.  

Лъв: Лъвовете изневеряват без причина! Това е лошото при тях, че дори да са в много щастлива и здрава връзка, пак могат да се подхлъзнат и да тръгнат по грешния път. Проблемът при Лъвовете е, че не могат да се контролират и страстта така ги завладява, че няма сила на света, която да ги спре да утолят „жаждата си“.

Зодиакалните знаци, които буквално могат да прочетат МИСЛИТЕ ви!

Не ви ли се иска понякога да имате силата да разберете какво става в нечия глава? Да, всички го правим! Но само някои късметлии са спос...

Дева: Девите изневеряват, само когато някой ги нарани – независимо дали е с изневяра, с лоша постъпка или каквото и да е. Когато в една връзка усетят, че нещата се разклащат, обичат да си имат план Б, с който да са сигурни, че няма да останат сами. Девите не понасят самотата, затова изневярата е по-добрата алтернатива за тях.

ЧАСТ 2 – четете ТУК : )

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com