Как лесно можете да манипулирате всяка зодия

8796
Как лесно можете да манипулирате всяка зодия
Снимка: Pexels

Въпреки че ние самите, волно или неволно, прибягваме до манипулативни техники, за да постигнем целите си, със сигурност не искаме да станем жертва на други манипулатори. Всяка зодия има свои собствени слаби страни, които могат да бъдат натиснати и то не с най-добрите намерения.

Овен

Овенът е роден лидер, решителен и амбициозен, което означава, че иска да изпревари всички. Убедете Овена в неговата изключителност и уникалност, а също така го похвалите за новаторски мисли и идеи и лесно ще го манипулирате.

Телец

Телецът е настроен към сетивното възприятие, така че ако се научите  да завладявате всичките пет сетива, можете успешно да манипулирате този знак. Трябва да разберете предпочитанията му и да му дадете онези усещания, които  може да оцени. На първо място, той обича изискани подаръци, ако се постараете, тогава Телецът ще бъде във вашите ръце.

Близнаци

Близнаците са непостоянни и им е трудно да направят избор. Просто трябва да се възползвате от тяхната нерешителност. Дайте им много възможности и те блокират.

Рак

Когато искате да окажете натиск върху Рака, трябва да го победите. Чувствайте се свободни първо да плачете. Защо? Защото не можете да го накарате да прави това, което желаете, тъй като Ракът знае как да се преструва на жертва и ще започне да страда, а вие ще го утешавате.

Лъв

3 прости фрази, които другите използват, за да ви манипулират

Манипулаторите умело си служат с думите и благодарение на тях винаги постигат целите си.  Ето кои са фразите, които най-често нам...

Лъвовете са фиксирани върху себе си. Използвайте любовта му към възхищението във ваша полза. Обсипете Лъва с много комплименти и зарадвайте егото му.

 Дева

Умните и трезвомислещи Деви са трудни за манипулация, тъй като виждат точно през хората. Едва ли ще можете да я подмамите да направи нещо. Единственият начин да заблудите Дева е да признаете, че сте твърде глупави и се нуждаете от помощта на интелигентен човек като нея.

Везни

Везните не обичат аргументите, така че е провал да им кажете направо намеренията си. За да накарате този знак да направи нещо за вас, направете му комплимент и накарайте Везните да се почувстват специални и изключителни.

5 признака, че човекът срещу теб те манипулира

Ако се чувствате много уморени на работа и сте плакали няколко пъти в тоалетната през последната седмица, причините може да са много. Н...

Скорпион

Само изнудването може да проработи със Скорпион, тъй като самият той е гуру на манипулация. Той е недоверчив, потаен и много умел да открива слабостите на опонента си и да ги използва в своя полза.

Стрелец

Стрелецът е любопитен и пълен с енергия, но и непостоянен. Страхът да не изпадне от дебрите на събитията го травмира повече от другите признаци, защото мрази да бъде изоставен. Можете да го манипулирате като временно го игнорирайте.

Козирог

10 фрази, който издават, че той ви манипулира

Не е редно да манипулирате околните си, за да постигнете целите си. Всеки знае това. Но доста често мъжете прибягват до този мръсен три...

Козирогът обича да контролира. Освен това е донякъде арогантен и уверен, че е прав.   Козирогът обаче обича да проявява щедрост към „губещите“. Опитайте се да го молите дълго време.

Водолей

Водолей е ексцентричен бунтовник. Просто го помолете да не прави нещо, като изтъкнете много причини и аргументи, а той, разбира се, ще направи обратното.

Риби

Рибите са съпричастни и безкористни хора. Те виждат като своя мисия да помагат на другите, особено на по-малко щастливите. Направете се на нещастни и ги убедите, че действията им ще бъдат за ваше добро.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com