Как се казват костенурките нинджа - ще познаете ли всички имена?

38160
Как се казват костенурките нинджа - ще познаете ли всички имена?

Какви са имената на костенурките нинджа по цвят?

Всички герои са кръстени на известни ренесансови художници.

Донатело

Характерът на Донатело се отличава с неговите умствени способности. Той винаги намира изход от текущата ситуация, като анализира събитията, които се случват. В допълнение, именно този герой доставя на целия екип различни устройства, като компютри, дирижабли и много други.

Донатело носи лилава лента за глава. Уникалното му оръжие е дълга бамбукова пръчка, бокен. Това е модел на японски меч, който се използва в бойните изкуства. Героят прекарва цялото си свободно време на лабораторната маса, правейки различни експерименти.

Той предпочита такова забавление пред шумни компании и партита. Може да се счита за най-потайната от всички костенурки. Когато не работи на лабораторната маса, играе компютърни игри или програмира.

Кои са Костенурките Нинджа?

Микеланджело

Микеланджело е първият герой, представен от авторите. Той носи оранжева лента за глава и основното му оръжие е нунчаку. Костенурката нинджа, накратко Майк, има страхотно чувство за хумор. Често си прави шеги с приятелите си. Но другите членове на екипа не винаги разбират шегите.

Микеланджело се държи небрежно и директно. Той обича да прекарва свободното си време във видеоигри и гледане на телевизия. Освен това обича други дейности, като каране на скейтборд или ядене на пица.

Този герой не обича да участва в обсъждания на предстоящи планове или тренировки. Затова не го водят на важни операции. Но по време на битката той проявява безпощадност и никога не предава съюзниците си.

Костенурките Нинджа - спомени от детството в ново измерение

Леонардо

Разпознаването на Леонардо сред Костенурките нинджа е много лесно. Достатъчно е да обърнете внимание на синята превръзка, както и на уникалното оръжие две катани. Леонардо или Лео може да се нарече лидер на групата. Но това не се споменава директно.

Героят заслужено получи лидерството си. Да, той е много спокоен и замислен. Преди да вземе решение, той ще го обмисли и ще претегли добре всичко. Поради това той често е възприеман като малко маниак. В свободното си време предпочита да спортува или да медитира.

Рафаел

Рафаел или Раф носи червена лента. Оръжията му са сайски ками. В редки случаи той избира други устройства за битка. Характерът е избухлив, най-тежкият от цялата група.

Героят вярва, че неговото мнение не се взема предвид в общите дискусии. Така той влиза в спорове с Леонардо и Сплинтър. Често взема самостоятелни решения, различни от общите. Това води до нови проблеми, с които цялата група трябва да се справи. Но винаги накрая отива при приятелите си и разбира, че решението му е грешно. Всеки път той се разкайва за действията си и благодарение на приятелите си историята има щастлив край.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Носят слънце в себе си: 4-те най-позитивни зодии

В килера има молци: 5 прости съвета как да се отървете от вредителя

Естествено изгаряне на мазнини: 17 храни, които ще ви помогнат да отслабнете до лятото

Закусвайте на дневна светлина и още 6 златни правила за отслабване

8 лайфхака как да изберете наистина сладки ягоди

11 последици от кастрацията на домашни любимци - собствениците дори не знаят за това

Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта?

10 неща в къщата, които харчат най-много енергия

Полезни знаци, които могат да предскажат дъжд

Как да спрете да ядете през нощта?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com