Кои са Костенурките Нинджа?

213484
Кои са Костенурките Нинджа?
Снимка: Форум Филм

Преди няколко дни екипът на Майкъл Бей разпространи нови постери с героите от екшън продукцията КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА, която излиза по кината на 22 август на 3D. Според колегите от списание The Hollywood Reporter това са „може би най-необичайните“ плакати, представящи филмови персонажи.

Може да ги видите и вие, както и да споделите мнението си, тъй като интересното в случая е, че всеки герой е представен чрез една от най-характерните си особености – оръжието, което е избрал. Както може би всички фенове знаят, четирите, обичани от милиони зрители по света, костенурки са истински воини, подготвени от своя учител и осиновител - плъхът Сплинтър.

Страстната Меган Фокс е Ейприл в КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА

Оригинално чувство за хумор и зрелищна визия са част от характерния почерк на холивудския продуцент и режисьор Майкъл Бей, създал хитов...

Представяме ви всеки един от четиримата герои, които през лятото ще ни върнат към популярната история на голям екран.

Смел, решителен и искрено отдаден на бойните изкуства, Леонардо е естественият лидер на костенурките нинджа. С благороден дух, неговият цвят е синьото, въплъщаващо съзерцанието, истината и увереността. С изострено чувство за чест и справедливост, Лонардо е силен войн, избрал за свое оръжие чифт катани - двуръчни, издължени японски мечове.

Сериозен кавгаджия Рафаело използва информацията като оръжие, а силните му емоции често надделяват над по-добрата му страна. Той е бурен и размирен, а алено червения цвят приляга идеално на странстната му душевност. Рафаело владее смъртоносното традиционно японско оръжие сай, с което може да посече всеки, който се изпречи на пътя му.

Меган Фокс ще играе в "Костенурките нинджа"

Бей скъса всякакви отношения с красавицата още през 2010 г., когато тя го сравни с Адолф Хитлер след участието си в "Трансформърс: Отмъ...

Кръстен на великия художник Микеланджело Буонароти, едноименния член на екипа е душата на компанията. Освен че е мил, весел и обожава комиксите и пицата, Микеланджело може да ви повали с чувството си за хумор, дори без да замахва със своите смъртоносни нуджакута. Изпълнен с енергия и ентусиазъм, той носи оранжева маска и е познат със своя възглас „Кауабанга!“.

Изобретателят, брилянтният учен и техничар в екипа е Донатело. Надарен с комплексно мислене, той е умен и съобразителен и е избрал за свой цвят пурпурно лилавото – цвета на трезвата преценка.  Той предпочита да решава проблемите с интелекта си, но ако конфликтът е неизбежен, няма да се поколебае да използва своята тояга бо.

КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖА на Майкъл Бей се води от познатата съвременна история за легендарните градски нинджи, любимци на няколко поколения. Ню Йорк  има нужда от герои. Градът тъне в мрак, откакто Шрьодер (Уилям Фикнър) и предвожданите от него нинджи от клана Фут са затегнали желязната си хватка около всички - от полицията до политиците. Бъдещето изглежда също толкова мрачно, докато четирима прокудени братя, излезнали от градските канали, не откриват съдбата си като Костенурките нинджа. Те ще трябва да се съюзят с безстрашната репортерка Ейприл О‘Нийл (Меган Фокс) и нейния оператор  майтапчия Върнан Фенуик (Уил Арнет), за да спасят града и разгадаят коварните планове на Шрьодер.

Костенурките нинджа се завръщат чак през 2014

Оказва се, че скоро няма да видим на голям екран любимците ни от детинството - Леонардо, Рафаело, Микеланджело и Донатело. Гигантът Пар...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино