Как страда всяка зодия

16379
Как страда всяка зодия
Снимка: iStock

Според астролозите зодиакалният знак определя успеха ни в любовта, решенията, които взимаме, но също така и начина, по който се справяме с трудните моменти. Страданието за някои хора е непосилно, докато други преминават по-лесно. Ето и как страда всяка една зодия.

Овен

Те са импулсивни. Когато чувствата им са наранени гневът и омразата ги заслепяват и пречат на ежедневните им дейности. Губят ентусиазъм и им трябват дни и дори седмици, за да се възстановят и отново да бъдат с гордо вдигнати глави.

Телец

Те се затварят в себе си. Губи търпение, не му е до никого и като цяло предпочита да си бъда сам. Често започва да се чувства сам срещу целия свят и дори не желае да има никого около себе си.

Предаването на гени между деца и родители - кои се предават и кои не?

Близнаци

За тях мъката може да бъде наистина разрушителна. Те отново и отново преживяват случилото се, търсят възможни варианти. Не успяват да задържат всичко в себе си и затова постоянно се оплакват на близки и приятели за всичко, което им се случва. Правят дори грешки, само и само да защитят честта си, без дори да се замислят, че нараняват и човекът срещу себе си.

Рак

Те са дори още по-емоционални от близнаците. При тях емоциите са цялото им същество. Склонни да са да удавят другите в тях, тъй като са свикнали да бъдат център на вниманието. Безсъние, гадене, липса на апетит са само част от усещанията, които изпитват, когато страдат за нещо или някого.

Лъв

Те не са свикнали да приемат пораженията и наистина могат да стигнат до нервен срив. Те трябва да бъдат залети с ласки, грижи и повдигане на самочувствието. В противен случай са готови да се превърнат в истински мъченици.

Тези зодии ще постигнат финансови успехи през май

Дева

Те страдат мълчаливо. Ако страданието им е провокирано от близък, партньор или колега, те могат със седмици да не проговорят на човека. Към околните са заядливи, завистливи и пълна противоположност на това, което всъщност са.

Везни

Везните са едни от най-балансираните що се отнася до страданията си. Те са склонни да се изолират, когато са наранени и като цяло премислят всичко, но не натоварват околните.

Скорпион

Те са силни, не само в страстта, но и в страданието. Склонни са към насилие, изолация, а параноята е най-добър спътник на всичко това. Страданието трае кратко, но за сметка на това е много силно.

Най-мързеливите 4 зодии

Стрелец

Те губят своята толерантност към околните и като цяло се фокусират върху бъдещето. Чудят се какво могат да променят, за да го направят по-добро.

Козирог

Страданието наистина ги пречупва и те губят своята мотивация. Не спират да се оплакват и дори са склонни да постъпят подло, само и само да се измъкнат от това състояние. Нищо не им убягва и винаги премислят нещата отново и отново.

Дневен любовен хороскоп за днес, 28 АПРИЛ

Водолей

Той се затваря в себе си. Рядко ще сподели какво го мъчи и на пръв поглед сякаш нищо не е станало.

Риби

Когато страдат те си припомнят всички негативни моменти и стават много мълчаливи. Не спират да мисля за това какво е можело да стане или да бъде.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Алергия към гел лак: какво да правя?

5 достъпни за всеки билки за духовно пречистване и защита от негативност

Контролирайте гнева си! Само осем минути гняв могат да ви струват живота

8 отровни растения, които не бива да държите у дома

Ако искате да живеете до 100 години, яжте тези три храни

Бързо ги изтрийте от ума си: Тези 6 мисли пречат на щастливия ви живот

Парите идват от всички страни: Две зодии, които ще забогатеят до юли

Ако сте родени на едно от тези числа, трябва да изчистите кармата си

С този цвят на дрехите всяка дама ще плени мъжа на мечтите си

Тези 6 стайни растения тайно ще излекуват болестите ви

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com