Как всяка зодия се справя с разочарованието?

6277
Как всяка зодия се справя с разочарованието?
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек е изпитвал разочарование в живота си. Нека видим как всяка зодия се справя с разочарованието: 

Овен 

Присъщият на Овена оптимизъм не им позволява да се спират дълго на негативното. Тези хора искат да продължат напред и да намерят нещо друго, върху което да се съсредоточат. Може да участва в някакъв вид състезание, да направи нещо, което да ги изведе извън зоната им на комфорт или да започне нов проект. Ако Овенът се хвърли в нещо, за което е увлечен, няма да останат прекалено разочаровани от разочарование.

Телец 

Хората от Телец са упорити, така че разочарованието няма да ги изведе извън релсите. След като преживеят разочарование, Телецът ще прояви малко състрадание и доброта, за да може да се излекува и да продължи. Те знаят, че не винаги нещата се събират така, както те искат, но това не би трябвало да означава просто спиране. Отделете време, за да обработите чувствата си, но не им позволявайте да провалят плановете ви.

Близнаци 

Много е полезно за Близнаците да разговарят с приятел или някой, на когото имат доверие след разочарование. Ако Близнаците държат чувствата си вътре, това не е добре за тях; тези чувства могат да изплуват в бъдеще и да причинят щети. Близнаците са интелигентни и може да бъде полезно да се говори за ситуация или човек, който не е оправдал високите им очаквания. За тях е добре да търсят улики, които в крайна сметка ще се почувстват разочаровани, но не са ги хванали по това време.

Рак 

Много е важно Ракът да чувства емоциите си. Те са изключително чувствителни и ако не обработват нещата емоционално, това може да повлияе на тяхното поведение и вземане на решения. Ракът трябва да е в безопасно пространство и да има система за подкрепа. Ако възприемат чувствата си на разочарование, това може да доведе до емоции като гняв и силна тъга и да им бъде още по-трудно да отскочат.

Лъв 

Разочарованието и душевната болка ни правят по-силни!

През целия си живот преминаваме през ситуации или обстоятелства, които променят живота ни и които понякога ни тласкат да бъдем тъжни и ...

Както повечето от нас, Лъвовете са разочаровани всеки ден по стотици начини, но не им позволяват да ги свалят. Те се фокусират върху бъдещето и продължават напред и знаят, че хората ги търсят за насоки; те трябва да осъзнаят влиянието си върху другите. Лъвовете трябва да бъдат силни - не само за себе си, но и за хората, които гледат на тях. Разочарованието е част от процеса на получаване на това, което искате и създаване на положителна промяна, така че Лео е готов да плати тази цена.

Дева 

Девите знаят, че разочарованието е просто част от живота. Когато се разочароват, те търсят урока, настройват се и продължават да растат. За тази зодия почти всичко може да бъде поправено или направено по-добро. Ключът е да намерите уроците, от които се нуждаете, дори и да не са очевидни. Да предположим, че Дева участва в състезание по разказване на истории и те губят. Може би те губят два или три пъти и това е много разочароващо, но всеки път, когато губят, Дева научава малко повече и в крайна сметка може да вземе това знание и да спечели.

Везни 

Везните могат да приемат разочарованието доста трудно, но в крайна сметка ще се опитат да променят гледната си точка за това. Везните ще го преформулират и ще се опитат да отнемат значението му. Те не спечелиха от лотарията за билети за „Хамилтън“, но това не означава, че никога няма да ги получат; просто ще е друг път или друго обстоятелство. Най-добре е Везните да не гледат на разочарованието като на абсолют, а като на нещо, което е по-плавно.

Разочарованието - една болезнена емоция

Би било чудесно, ако всичко, което правим, ставаше от първия път. За съжаление всеки един човек е изпитал разочарование. Това е чувство...

Скорпион 

Скорпионите са много по-чувствителни, отколкото искат хората да мислят, и са склонни да крият чувствата си. Когато се разочароват, това чувство на загуба или разочарование понякога може да се превърне в гняв или отмъщение. Скорпионите не обичат да се чувстват така, сякаш нищо не могат да направят, за да променят ситуацията. Те предприемат действия, за да се чувстват по-добре. Скорпионите са зрели, уравновесени и се стремят да останат под контрол. Те не вярват в това да се самосъжаляват.

Стрелец 

За да преодолее разочарованието, Стрелец крои планове. Те трябва да могат да имат какво да очакват с нетърпение и не обичат да се чувстват заседнали в безкраен кръг от разочарование и разочарование. Стрелецът гледа към нещата и преживяванията, които гарантирано ще ги направят щастливи, и те се фокусират върху тях. За тях това е да отнемат силата от разочарованието и да я премахнат.

Козирог 

4-те зодии, на които винаги им разбиват сърцето

Тези представители просто незнаят какво е времето без да страдат от любовните си мъки. Има неща, които провокират тези ваши състояния. ...

Козирозите са практични и мъдри и ако оставят всяко разочарование, което преживеят, да ги засегне, те никога няма да стигнат никъде. Козирозите се опитват да не отделят прекалено много време за дисекция на разочарование; вместо това те научават каквото могат от него, прилагат тези уроци на практика и работят за подобряване. Козирозите работят върху разбирането на своята част в разочарование. Какво могат да направят, за да предотвратят да се повтори определен тип разочарование? Всички те се стремят към повече успехи, отколкото разочарования.

Водолей 

Водолеите се справят с разочарования в крачка. Когато сте толкова креативни и новаторски като Водолеите, се случват разочарования. За тях става въпрос да не инвестират емоционално във всичко, за да не се разочаровате толкова често. Те се отделят от факторите на разочарованието и се опитват да забравят за това възможно най-бързо. Водолеите са много креативни и предпочитат да търсят решения, отколкото да допуснат провал или разочарование до тях.

Риби 

Когато Рибите са разочаровани, те се опитват да се заемат с нещо, за което страстно се грижат. Този зодиакален знак може да бъде прекалено емоционален и за тях може да е по-добре да не се поддават на чувството на тъга, когато става въпрос за разочарование. Вместо това Рибите могат да се загубят в художествена изложба, да се занимават с доброволческа дейност или да се съсредоточат върху собствения си творчески проект. Разочарованието може да бъде източник на вдъхновение - затварянето на една врата ви принуждава да търсите други алтернативи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Фина пролетна билка с интересни ползи за организма

Зодиите, които имат невероятни умения да флиртуват

Кога се празнува Летен Никулден?

Защо котката ви тъпче с лапи: 3 причини, които ще ви изненадат

8 известни израза, чието значение разбираме погрешно

Това кафе енергизира, няма кофеин и премахва чувството за глад

5 закона на Вселената, които ще ви помогнат да привлечете богат съпруг

Царят на витамин Ц - полезен за имунитета, здравото сърце и вечната младост

Храните, които повишават либидото

7 шокиращи факта за живота на балерините, за които не се говори често

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Пожелания за Гергьовден
Пожелания за Гергьовден

Всеки познава поне един човек с името Георги или Гергана, които празнуват имен ден на 6 май - ето кои са най-хубавите пожелания за Гергьовден. Най-хубавите...