Какви са децата според тяхната зодия

10259
Какви са децата според тяхната зодия
Снимка: iStock/Guliver

Чертите на всеки характер и какъв е той, се разбират още от детска възраст. Дали детето ще порасне силен и борбен човек, който преследва мечтите си или ще се превърне в тих и затворен човек, който предпочита домашния уют, можем да видим още в самото начало. Дали ще иска да пътешества по света или предпочита да си остане в родния град и да създаде семейство?

Зодиакалните знаци са от голямо значение също. Вашето малко мъниче може да ви даде дори урок и чрез него да получите ценен съвет без да очаквате. Вижте какви са децата според тяхната зодия.

Овен

Детето от зодия Овен от малко проявява началническите си качества. Способно е по няколко пъти да ви изкара извън равновесие, но това от една страна е добре за него и бъдещето му на работното му място. Тези деца са изключително енергични и това понякога ви идва в повече, но така е по-добре, защото занимавайки се с нещо няма опасност от раздразнение.

Телец

Тези деца са изключително чувствителни и много лесно и бързо се приобщават към средата в която са. Не обичат промените. Трудно намират какво им харесва, но когато го открият се вглъбяват само в него. Не обичат да са център на внимание и играта с други деца не им е присъща. Предпочитат да си намерят занимание и ъгълче, в което да си играят сами.

Какви приятели са зодиите Рак, Лъв и Дева

Какви са характеристиките на приятелите ни според тяхната зодия?   Тези специфични зодиакални черти никак не са за пренебрегване...

Близнаци

Близнаците като деца са много хитри и големи манипулатори. Тези деца са най-любопитни от всички зодии. Жадни са за нови неща и имат постоянни въпроси за всичко. Те нямат търпение да пробват от всичко и напред в живота искат да се занимават със всяка една професия. Тези деца са много умни и от ранна детска възраст запаметяват всичко, което видят и знаят много.

Рак

Рачетата винаги поставят любовта и семейството на първо място. Те са страшно емоционални и раними деца и предпочитат да не се показват пред хората. Много са срамежливи и рядко биха влезли в конфликт. Наблюдателни са и имат голямо въображение от игри. Емоционалният начин на живот е техния свят, нежността и любовта, която желаят да усещат постоянно.

Лъв

Какви приятели са зодиите Везни, Скорпион и Стрелец

Едни от най-важните хора в живота ни са нашите най-верни приятели! Дори и близките ни познати, с които можем да прекарваме времето си д...

Децата от зодия Лъв обожават да са под светлините на прожекторите. Те харесват да бъдат ласкани. Създават и проблеми с други деца, заради тарторските си качества и навика да доминират над всичко. С времето стават много отговорни и предани в работата си. Ако не успеят навреме да запазят самообладание над лидерството в характера им, това може да им изиграе лоша шега в бъдещето.

Дева

Девите са миловидни и готови да помогнат на всеки и за всичко като деца. Много са любознателни и научават много за света от малки. Изключително разумни деца, които обичат логическите игри и книгите. Много са подредени, това за тях е също като игра. Много често децата от тази зодия са склонни да изпаднат и в депресия, ако нещата не се случват така, както искат.

Везни

Тези деца са изключително темпераментни, което ги прави страхотни деца. Обичат да си играят с много деца. Не обичат много да се гушкат и галят като деца, но обичат да говорят. Много често странят от детски площадки, защото е много шумно, а самите те обичат спокойствието. Не са агресивни деца или побойници, затова и игрите с тях минават с лекота.

Какво ще ви се случи през 2018 според зодията

2018 вече е тук и за много от нас тя означава нови надежди, планове и мечти. Мислим какво искаме да се случи през следващата година, с...

Скорпион

Децата Скорпиони са двете крайности. Или са супер добрички или са страшни пакостници. Определено са труден характер и страшно инатливи. Иска да става всичко, което искат и държат на това до край. Много са умни и изискват много внимание. Това е и една от най-сложните зодии. Изключително интелигентни са, но много често прекаляват с действията си.

Стрелец

Тези деца са весели, щастливи, любвеобвилни. Няма нещо, което да ги уплаши или провали игрите им. Това са най-лъчезарните, усмихнати и пълни с енергия деца. Те са хипер активни деца и е добре винаги да се занимават с нещо, за да не мислят за бели. Те са много откровени. Всяко едно дете желае да си играе с тях, защото са душата на компанията.

Козирог

Нова любов през 2018 за тези 4 зодии

Дали това ще бъде вашата година на любовта или не зависи от много фактори и един от тях е зодията ви. Въпреки всичко енергията на 2018 ...

Козирозите са най-ученолюбивите деца. Винаги за тях на първо място стои четенето, отколкото играта. Типично за тях е, че докато се смеят и са в добро настроение след минута да си покажат рогата. Малките деца са много амбициозни и неспират да се трудят. Както и възрастните, децата също желаят да бъдат уважавани и за тях това е много важно.

Водолей

Водолеите обичат приключенията и са страшно любопитни за нови неща. Имат навика да питат за всичко и често да си пъхат носа където не им е работата. Не обичат да им се налагат, да им казват какво ще правят или да бъдат наказвани. Като добри мечтатели много често налагат мнението си и по този начин създават конфликти.

Риби

Много често децата Риби се затварят в себе си. Те са много чувствителни и разбрани деца. Тези деца са много грижовни, което ги прави страхотни каки и батковци. Умеят да научават света от малки, така че ако вслушвате в думите им могат да ви покажат и научат на нови неща. Децата Риби са чувствителни, спокойни и мили. Именно затова, в компания с много деца, детето, което отговаря за реда е именно дете зодия Риби.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: не знам или незнам?

Как да проверим гъбите дали са отровни?

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Кога не трябва да подарявате и да изхвърляте стари вещи?

Преди да сготвите пилето направете това, за да премахнете химията от него

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com