Какви са зодиите като бащи?

10098
Какви са зодиите като бащи?
Снимка: Unsplash

Време е да видим какви са представителите на всяка зодия като бащи? В тази статия профилите са представени основно на астрологическите характеристики на всяка зодия и е нормално да има различия някъде. Приятно четене! 

КОЗИРОГ (22 декември - 19 януари)

Роден си да бъдеш баща - това е твоето истинско призвание. Като баща обичате да преподавате с пример. Искате децата ви да бъдат трудолюбиви, отговорни и образовани. Винаги търсите нови начини да образовате децата си, независимо дали това е творчески или традиционно. Колкото и да искате да дадете на децата си всичко, което те искат, знаете, че не трябва да ги разваляте твърде много. Вие също вярвате в това да оставите децата си да се учат сами. 

ТЕЛЕЦ (20 април - 20 май)

Вие сте един от най-привързаните родители. Като баща за вас е важно децата ви да се чувстват сигурни и защитени. Искате децата ви да разберат важността на семейството. Винаги се опитвате да измислите креативни, нови начини да съберете всички заедно. Вие сте много търпеливи към децата си и едва ли някога ще им повишите гласа. Децата ви обичат, че сте лоялни и знаят, че всеки момент ще бъдете до тях.

БЛИЗНАЦИ (21 май - 20 юни)

Като баща за вас е важно децата ви да останат физически и психически здрави. Вместо да се прибирате от хранителния магазин с чипс и замразени пици, предпочитате по-изчистен подход към приготвянето на храната. Заедно с това насърчавате децата си да участват в спорт или друг вид физическа активност, която да ги поддържа във форма и заети. Искате да научите децата си на всичко, което знаете, и вярвате, че е важно децата да бъдат културно образовани. 

РАК (21 юни - 22 юли)

Семейното време е най-важното за вас като баща. Обичате да създавате семейни традиции, независимо дали става дума за настолни игри, ходене на кино или пътувания до зоопарка. Искате всички в семейството ви да са близки. Понякога обаче децата ви могат да си помислят, че сте прекалено въвлечени в живота им. Ако искате децата ви да се радват на семейно време, важно е също така да зачитате неприкосновеността на личния им живот, когато имат нужда от вас.

СКОРПИОН (23 октомври - 21 ноември)

Един от най-големите ви притеснения като баща е да държите децата си ангажирани и заети. Искате децата ви да бъдат социални и изходящи, така че винаги ги насърчавате да участват колкото се може повече извънкласни програми. Вие вярвате, че заетото дете е щастливо дете, така че винаги се опитвате да му помогнете да преследва своите интереси и хобита. Въпреки че искате най-доброто за децата си, те понякога могат да ви възприемат като твърде контролиращи. Ако не им се иска да отидат някой ден в арт клуб, добре е да им дадете почивка.

РИБИ (19 февруари - 20 март)

Вашето родителско наследство се фокусира силно върху творческата свобода и изразяване. Каквито и интереси да имат децата ви, ще направите всичко, за да им помогнете да го изследват още по-дълбоко и да го развият, доколкото могат. Като Риби, една от най-големите ви ценности е да бъдете любезни към другите. Наблюдавайки ви, децата ви се научават как да бъдат добри към другите хора и да показват уважение към всеки, когото срещат. Докато вашите намерения като баща са забележително велики и безкористни, понякога забравяте да добавите структура към родителството си. Не искате да бъдете прекалено снизходителни към децата си. Понякога е добре да казвате „не“ от време на време.

ВЕЗНИ (23 септември - 22 октомври)

Нуждите на вашите деца са всичко за вас. От каквото и да се нуждае детето ви, ще му дадете без колебание. Една от по-важните ви семейни ценности е, че няма никакви тайни. Искате децата ви да могат да ви се отварят за всичко. Тъй като сте толкова загрижени за нуждите на децата си, понякога ви е трудно да кажете „не“ на неща, които може дори да не са необходими. Тъй като сте толкова склонни да давате, лесно можете да станете недоволни и нацупени, когато децата ви не ви върнат. Не очаквайте толкова много от децата си, докато са деца. Знайте, че те обичат, но понякога не очаквайте да ви върнат по начина, по който искате.

Силни и смели зодии, готови да правят наистина сериозни неща

Звездите и планетите, разположени в определени образи в момента на раждането на човека, се отразяват в неговите външни и вътрешни данни...

ОВЕН (21 март - 19 април)

Като Овен сте страстен, напорист и велик лидер. Вашата страст и решителност несъмнено ще бъдат корените за успеха на децата ви. Те ще се научат от вас как да бъдете смирени, независими и целенасочени. От друга страна, понякога оставяте ината си да вземе най-доброто от вас. Това може да създаде много драма и борба във вашето домакинство и ако не внимавате, може да навреди много на отношенията ви с децата ви. Научете се да бъдете малко по-търпеливи и разбиращи и децата ви ще оценят и ще се радват на вас дори повече, отколкото вече го правят.

ДЕВА (23 август - 22 септември)

Вие сте от типа „събуйте обувките си в къщата“. В къща, пълна с деца, винаги се грижите всичко (и всички) да е чисто и спретнато. Вие се занимавате с домакинска работа и вярвате, че това учи децата ви на отговорност и отчетност. Въпреки че може да сте малко изряден изрод, вие уважавате и цените мненията и чувствата на децата си. Ето защо искате да сте сигурни, че няма да ги затрупате с това колко внимателни сте. Ако винаги поправяте коса, която не е на мястото си, или ги разпитвате за местонахождението им на всеки десет минути, когато са навън с приятели, може да стане малко непосилно.

ЛЪВ (23 юли - 22 август)

Тези 5 зодии успяват да реализират своите планове винаги

Овен Всичко, което тези хора започват, като правило, довеждат до края. Желанието за развитие насочва тези хора. Зодия Овен много обича...

Като Лъв, понякога можете да бъдете доста снизходителни и импулсивни. Като всеки горд родител и вие се радвате да се хвалите с децата си. Вие ги разваляте безкрайно и то без никакво колебание. Искате децата ви да имат по-добър живот от вас и понякога можете да се увлечете с това, като се съсредоточите върху собствените си нужди, вместо върху вашите. Имате много важни уроци, на които бихте могли да ги преподавате, и може би това е нещо, върху което трябва да сте по-фокусирани, вместо да купувате на малкия Джони онези обувки от 100 долара, за които той няма да спре да моли. Кажете му, че може да почака до Коледа.

СТРЕЛЕЦ (22 ноември - 21 декември)

Като роден Стрелец, вие обичате да пътувате и да бъдете авантюристични. И вие искате децата ви да бъдат по същия начин. Понякога дори стигате до това да ги извадите от училище, за да ги заведете на път.Да бъдеш баща може да бъде трудно за теб в този аспект - искаш децата ти да виждат света и да бъдат културно образовани, но също така трудно залагаш на приоритети и се уверяваш, че имат това, което им е необходимо, за да бъдат отговорни възрастни. Често изпускате от поглед ролята си на родител и попадате по-скоро на приятелска роля, което в момента е добре, но може да доведе до по-големи проблеми по пътя.

ВОДОЛЕЙ (20 януари - 18 февруари)

Понякога като баща се чувствате така, сякаш трябва да бъдете най-добрият приятел на детето си. Спокойни сте, спокойни и понякога можете да бъдете емоционално откъснати, но когато става въпрос за отглеждане на дете, не винаги е лесно да бъдете такъв. Честната истина е, че не всеки има това, което е необходимо, за да бъде НАЙ-ГОЛЕМИЯТ родител някога, и това е добре - всички правим грешки. За щастие при децата те бързо отскачат. Децата жадуват и се нуждаят от емоционална подкрепа и без нея те могат да изпаднат в депресия и да се сблъскат с цяла гама от други препятствия в живота си. Така че, ако решите да имате деца (или вече имате деца), уверете се, че им давате много любов и обръщате голямо внимание на това, от което се нуждаят. За детето няма нищо по-важно от любовта на родителя, затова се придържайте и направете най-доброто, което можете за семейството си, и ще бъдете златни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com