Какво да очакват Овните през 2022-ра?

13282
Какво да очакват Овните през 2022-ра?
Снимка: Pixabay

Вие се ориентирахте през 2021 г., като преосмислихте бъдещето си и повярвахте във визията си. За щастие вашият хороскоп за 2022-ра година ви насърчава да продължите да проявявате тази визия в реалност! Сатурн и Юпитер прекараха 2021 г., предизвиквайки промяна във вашия 11-ти дом на общността, показвайки ви разликата между вашите приятели и вашите врагове. Оттогава сте израснали толкова много и през 2022 г. ще продължите да придобивате яснота и увереност в себе си. 

Любов

Най-добрите партньори за жените Овен

Овен - Близнаци Такава връзка е предпоставка за силни усещания. Ще осигури на партньорите адреналин и редица предизвикателства. Подобн...

Овен, тази година се чувствате флиртуващи, но любовният ви живот наистина ще започне да се нажежава в началото на май. Това е, когато Венера ще влезе във вашия първи дом и ще ви напомни, че заслужавате любов. Венера има начин да ви накара да се почувствате по-красиви и да привлече ухажори отляво и отдясно. 

Кариера

Когато 2022 г. започне, може да почувствате, че вашите професионални перспективи са в кризисен режим. Тъй като Венера продължава да се ретроградира през 10-ти дом на кариерата ви до края на януари, вие може да преосмислите професионалните си цели и да се питате дали наистина преследвате нещо, което ви е страстно. Няма нужда да се тревожите. До средата на март Венера ще обедини силите си с Марс, задвижвайки двигателя от желанието ви да успеете. Това може да ви накара да се почувствате напълно вдъхновени от нова работа, проект или дори изцяло ново начинание. Не го отричайте - знаете, че обичате да сте номер едно!

Себе си

Звездите за нея – жената Овен

С жената от тази зодия човек трябва да бъде винаги изключително внимателен. Невинаги тя може да бъде лесно разбрана. Може да изглежда р...

Ако сте се надявали на добри новини, астрологията е тук, за да ви предостави. До средата на януари Северният възел ще влезе във втория ви дом на финанси и стабилност, помагайки ви да изградите основа, която ще ви защити, независимо колко нестабилни са нещата. Време е да натрупате средствата, от които се нуждаете, за да поддържате фантастичния си бъдещ живот, Овен.

Тази година приемате толкова много изобилие, позитивност и растеж. Когато Юпитер навлезе в Овен в началото на май, той ще ви вдъхне много необходимия ентусиазъм, който ви трябва, за да постигнете целите си. 

Източник: stylecaster.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да освежите уморените клепачи: процедури, които определено помагат

Свеж вид: 10 начина да освежите насълзените очи

Модните грешки, които визуално ще ви направят по-дебели

4 признака на женска небрежност, които отблъскват мъжете

Защо младите мъже харесват по-възрастни жени: 9 причини

5 досадни навика, които слагат край на връзките – имате ли ги?

Знаете ли какви жени уважават мъжете най-много?

Кои неща в нашата кухня обикновено използваме неправилно и къде грешим?

Защо самолетите летят на над 10 километра височина?

9 основни грешки при гладене и как да ги избегнем

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com