Какво мислят за смъртта различните ЗОДИИ

73454
Какво мислят за смъртта различните ЗОДИИ
Снимка: Thinkstock

Овен

(От 21 март до 19 април)

Вашият живот никога не престава да бъде интересен, но в същото време, спокоен. Прекарвате дните си в четене на заплитащи се романи, изследвайки странни страници на Уикипедия и споделяйки изобилието от познания с приятели и семейство, които са също толкова заинтересовани, колкото сте вие. В работата си сте уверени, че помагате на хората. Животът ви най-накрая има смисъл.

Телец

(От 20 април до 21 май)

Вие сте най-вдъхновени от вашия собствен профил в социалните мрежи. Всъщност всеки път, когато имате нужда от малко разведряване, можете да преглеждате обратно постовете, които сте направили през последните няколко месеца, и да се почувствате насърчени, че сте успели да работите за постигане на цели, пътувате, прекарвате времето си с любимите хора, които се обличат добре. Имате малка, но много близка група приятели и семейство, с които прекарвате по-голямата част от времето си. Вие сте в състояние да определите какви цели искате да постигнете и да стратегизирате как ще ги постигнете. Вие сте наясно с вашите творчески занимания и сте твърдо решени да посветите живота си на това, което наистина обичате. Вие се възхищавате от всички онези, които ви познават, а хората, които обичате най-много, са до вас и са ви верни.

Това са най-верните приятели сред зодиите

1. Стрелец Докато Стрелецът може да е твой най-лош враг и най-тежък критик, като приятел, те никога няма да те предадат, както самите ...

Близнаци

(От 22 май до 21 юни)

Животът ви се върти около две неща: вашите творчески страсти и най-добрите ви приятели. Ако (и когато) сте в една връзка, вие сте забавен и безкрайно безкористен партньор. Вашите дни започват с това, че прекарвате няколко часа без усилие, за да създадете каквото и да било работа, а графикът ви е изпълнен с обяд и срещи с приятели. Чувствате се заобиколен от общност, която ви обича и подкрепя, а вие знаете, че можете да се доверите на хората, които са най-близо до вас. Получавате удовлетворение от живота си, като знаете, че живеете до пълния си потенциал и изпитвате колкото се може повече любов в живота си.

Рак

(22 юни до 22 юли)

След кратко време на търсене, вие намирате вашата мечтана къща, която е почти чудо, на цена точно на размера на парите, които трябва да похарчите. Вие се придвижвате с душата си, а вероятно и с вашите домашни любимци. Вие сте считан за един от най-големите новатори в избраната от вас област на работа, но не е нужно да прекарвате цялото работно време през деня и нощта. Вие сте някой, който има доста гъвкав график и имате достатъчно време да пиете вино с любимия и да вечеряте със семейството си. Преди всичко сте сигурни за вашето място в света и цялото ви безпокойство около "какво, ако" се е разпаднало. Вие познавате пътя си и сте щастливи да работите върху него ежедневно. Вие също сте много популярни в Instagram.

Сексуален хороскоп за ЛЯТО 2018

Овен (21 март - 19 април) Ти си имал няколко човека на „радара“ ти това лято. И въпреки че си искал да имаш живот без вр...

Лъв

(23 юли до 22 август)

Най-накрая се чувствате комфортно с това, което търсите и което правите с живота си. След всичките тези години усилията ви да изглеждате и да почувствате най-доброто най-накрая са започнали да се изплащат. Чувствате се по-млад от всякога и тази енергия се отразява в това, колко много хора се интересуват от вас. Чувствате се уверени, че хората, които обичате, са се погрижили и че ще сте там за тях, без значение какво. Вие сте построили един живот, който сте щастливи да покажете.

Дева

(От 23 до 22 септември)

Вашите усилия за подобряване и обединяване на една по-силна общност най-накрая показват резултати. В същото време вашите загрижени и параноидни мисли са престанали да съществуват и вие само можете наистина да приписвате това на факта, че сега най-накрая живеете в истината си. Вие сте любим член на вашето семейство, работно място и група приятели, и когато давате на тези хора вашите съвети, те ги приемат с удоволствие. Вие сте забавни и се гордеете, че ще покажете своята дръзка страна, но вие също сте горди с това колко сте израснали през целия си живот. Преди всичко знаете, че сте от полза за хората около вас и нищо не ви кара да се чувствате по-доволни.

Зодиите, които ще изживеят БУРНА ЛЮБОВ това лято

Лятото е в разгара си и страстите ни кипят. Ако още не сте открили човек, с когото да споделите горещи мигове обаче, не бързайте да уни...

Везни

(От 23 до 22 октомври)

Вашите успехи, красота и духовна връзка са завистта на всички около вас. Въпреки че сте впечатляващи, хората са по-вдъхновени от вас, отколкото са ревниви и оскърбителни. Живеете в блажена мечта, заобиколени от вашите съблазнителни партньори, весели най-добри приятели и пищни ястия. Вече не се интересувате от малки, незначими стресови фактори и се съсредоточавате върху това как можете да се възползвате максимално от всяка част от живота си. Получавате много пари, за да направите нещо, на което сте много естествено талантливи, и вие работите по ваша автобиография в момента. Редовно се спирате по улиците и хората се питат дали сте модел или не.

Скорпион

(От 23 октомври до 22 ноември)

Вашите романтични партньори са по-обсебени от вас, отколкото вие сте, приятелите, които имате, са верни до такава степен, че те ще умрат за вас, а с чистата сила на ума си вие сте в състояние да нанесете болка върху враговете си, така че те могат да се покаят. Прекарвате дните си, причинявайки страх на по-ниските, планирате следващата си ваканция / пътуване до бара и работите неуморно към цел, в която вие (може би неразумно) вярвате.

6-те зодии, които обожават отворените връзки

Приемането на отворените връзки може да проработи при тези зодии. Какво представлява отворената връзка? Двойките често са любопитни за...

Стрелец

(23 ноември - 21 декември)

Живеете в уединен дом, в който има стени, облицовани с книги по интересни теми, и почти винаги се забавлявате с романтични партньори, с невероятното си готвене и сухо, саркастично чувство за хумор. Когато сте готови да се установите в моногамията, вашият дух се появява и вие се безпокоите. Вие се считате за лидер във вашата област и вие сте човекът, към който се обръщат хората за съвет, прозрение или мъдрост. Прекарвате дните си в пътуване, разходки, проучване и среща с нови хора, но истинската радост от живота ви идва от прекарване на време със семейството и приятелите, които обичате най-много.

Козирог

(22 декември до 20 януари)

Това е с безпрецедентната ви острота и мъдрост, че можете да разрешите конфликти, да преследвате уникални проекти и да намерите своя идеален романтичен партньор. Вие сте благодарни на онова, което сте преживяли до този момент. Живеете в тих град. Повечето от дните ви обаче се въртят около тихо свързване с партньора ви, вечери с приятелите ви и подреждане на най-невероятните ви мнения. Вие инвестирате в качествени кожени облекла и консумирате биологична храна от местния пазар на фермери.

6-те НАЙ-НАИВНИ ЗОДИИ

Доверието не е нещо, което трябва да се даде без мисъл. Никой не би се чувствал добре ако бъде измъчван или използван. Добре е да имате...

Водолей

(От 21 януари до 18 февруари)

Вие сте в основата на нова компания, която е на мисия да измени човешкото съзнание, като в същото време се обръща достатъчно на печалба, за да се гарантира, че отговаряте на вашите собствени стандарти. Вие сте заобиколени от ексцентрични рекламни послания, които тласкат границите на вашите собствени умения и сте се научили да превръщате мечтите си в реалност. Вашият партньор е еднакво амбициозен и не ви е грижа, ако сте в къщи за вечеря навреме и тихо инвестирате в най-новия проект на Никола Тесла.

Риби

(19 февруари до 20 март)

Вашият бизнес като независим консултант по изкуство / здраве / писане най-накрая излиза. Новата ви книга е написана за две нощи и вие сте горди, че най-накрая сте успели да качите вида на позицията, която заслужавате на работа. Вкъщи най-накрая намерихте сродната си душа си и вашите взаимоотношения са по-вълнуващи, вдъхновяващи, предизвикателни и красиви, каквито някога сте си представяли. Чувствате се вдъхновени да създавате редовно, но все още не е нужно да се зарадвате, за да направите шедьовър вече. Вие сте посветили живота си в някаква възможност да помагате на другите и да давате своята енергия на по-голямото добро. Чувствате, че започвате да въплъщавате енергията на по-голяма сила. Имате много готини татуировки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно