Какво прави жената най-щастлива?

38880
Какво прави жената най-щастлива?

Общо зададен въпрос, на който може да се отговори по хиляди възможни начини: диамант, нещо малко, но с жълт цвят, мила дума, нежна усмивка, хубав секс... Забравете за всичко това мъже. Запомнете част от изводите на новото британско изследване, което установи, че спонтанната прегръдка е най-добрият начин да накарате една жена да се усмихне, съобщава БГНЕС. Наближава 14-ти февруари.

Допитване сред 2000 британки показало, че прегръдка от партньора им е първото нещо, което би ги накарало да се почувстват добре. Представителките на нежния пол са щастливи и когато носят удобно бельо, и то не само в студени дни. Те обаче се чувстват приятно и от носенето на сексапилно бельо.

Вдъхновяващи цитати за любовта

Празниците са идеалният момент да си припомним защо е важно да имаме близки и приятели и колко е хубаво да споделяме щастливите си моме...

Комплимент, че са отслабнали, моментално изстрелва дамите на седмото небе от щастие. Понякога жените се чувстват най-добре, когато правят нещо за другите. Мнозинството анкетирани заявили, че по-голямо удоволствие им доставя да дават, отколкото да получават подаръци. Това усещане е особено силно изразено при дамите с деца. Участвалите в анкетата майки посочили, че похвала за децата им, че са умни и възпитани, ги кара да се чувстват фантастично.

Похвалата за синовете или дъщерите им в училитеще или на спортната площадка кара много жени да се чувстват по-щастливи, отколкото при похвала за собствената им работа. Майките обичат също да получават прегръдки от децата си в края на стресиращ ден.

Повечето жени заявили, че предпочитат да си вземат вана, отколкото да прекарат цял ден в СПА. Пеенето с радиото в колата също повдига много настроението на дамите. Добрият външен вид е ключов фактор за много жени, като комплименти за стила и въпрос за това къде са си купили дадена дреха фигурират много високо в списъка им на факторите за добро настроение.

Приготвянето за вечер навън, правенето на маникюр и вмъкването в дреха, която са смятали за прекалено малка за тях, също правят деня на жената светъл. Популярни фактори за добро настроение са и купуването на нов парфюм или показването на нова чанта.

Мъже, спрете да правите това

Нали се сещаш за онзи момент, когато очите ти се разширяват в изненада и се питаш как е възможно любимият ти да направи подобна глупо...

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com