Какво влияние оказва върху вас пълнолунието според зодията ви?

29477
Какво влияние оказва върху вас пълнолунието според зодията ви?
Снимка: iStock

Луната и особено пълнолунието неминуемо оставя своя отпечатък върху нас. Колко силно ни въздейства, зависи до голяма степен от зодията ни. През настоящата година предстоят още 11 пълнолуния, първото от които е съвсем скоро – на 16 февруари – и е добре да знаете какво да очаквате. Другите дни с пълни луни са: 18 март, 16 април, 16 май, 14 юни, 13 юли, 12 август, 10 септември, 9 октомври, 8 ноември, 8 декември.

Луната засяга всеки един от нас, макар да е в различна степен, като това е напълно очакван и природен феномен, в който няма нищо свръхестествено. Щом луната може да оказва влияние на приливите и отливите, защо да не вярваме, че влияе на хората? Как и с каква сила зависи от зодията.

Какво не бива да правим при пълнолуние?

В астрологичен план лунните фази започват с новолуние и завършват с пълнолуние, символизиращо края на цикъла и времето, когато се събир...

На луната са подвластни физическият капацитет, емоциите, преценката ни и работоспособността. Най-силно тя влияе на представителите на зодиите Везни и Стрелец.

При представителите на зодия Стрелец пълнолунието води до дребнавост и стрелците, които по принцип стоят над дребнотемието, над нещата и приемат всичко, което съдбата им поднася с лекота, се превръщат в начумерени и дребнави хора, способни на неконтролируеми емоции. По време на пълнолуние Стрелците могат да бъдат сприхави, избухливи, груби, силно емоционални, да преминават безпричинно през целия спектър на емоциите и да нервничат. Всичко това отминава с пълнолунието и Стрелецът се отправя към своите нови цели и мечти отново широко скроен и спокоен.

Представителите на зодия Везни също трудно понасят пълнолунието. За тях то е период, в който губят уравновесения си характер и благия нрав, баланса и умереността си и се превръщат в конфликтни личности. Пълнолунието изважда на показ пред света негативните им чувства и ги насърчава да ги изразяват и показват открито. Не влизайте в остър спор или в конфликт с Везни по време на пълнолуние, тъй като рискувате сериозни проблеми или дори саморазправа. Оставете важните разговори за новолунието, когато балансът в характера на тази зодия се е завърнал.

Представителите на зодия Овен обичат пълнолунието, тъй като то носи разкриване на истини и тайни, а те са открити и няма какво да губят. Честността им е пословична и пълнолунието е своеобразен техен празник на истината.

За представителите на зодия Телец пълната луна носи повече разум в интимните отношения.

Акулите нападат по пълнолуние

Пълнолунието мистериозно влияе върху живата и неживата природа, дори на акулите дълбоко под водата. Проучвания, продължили 50 години, п...

За Близнаци пълнолунието е период, в който трудно се концентрират, говорят още повече за сметка на свършена полезна работа и натоварват околните с бръщолевенето си.

За Рак пълнолунието означава една-две безсънни нощи. То влияе на качеството на съня им, отнемайки го. Добре е да използват безсънието, за да преосмислят отношението си към близките, приятелите и семейството.

Казват, че Лъв по пълнолуние се превръща във върколак. Бъдете внимателни с него. Вероятно нещо няма да ви допадне в поведението му на този ден.

За представителите на зодия Дева пълната луна е време за равносметка – какво са постигнали от поставените цели и какво им предстои по пътя до тях.

Скорпионът твори шедьоври по време на пълнолуние. Това е неговият период да създаде най-доброто от себе си в творчеството.

Пълнолунието влияе на състоянието ни! Ето как!

Научете как пълнолунието се отразява върху цялото ви тяло. Цикълът на съня ви се променя Как спите, когато има пълнолуние? Вероятно с...

Козирозите обичат да почиват по пълнолуние и за разлика от Раците, чиито сън се губи, представителите на зодия Козирог прекарват много време около пълнолуние в дълбок сън.

За Водолей пълнолунието носи проницателност, помага му да се освободи от заблудите и да разбере по-добре емоционалните си нужди.

За Риби пълнолунието носи облекчение, освобождаване от стари рани и възстановяване на душевното равновесие.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво е бронирано кафе и защо хората го пият?

Тези зодии са сродни души на Телец

Повече въздух и още 3 начина да предотвратите развалянето на храна в хладилника

На 8 май манифестираме желания по Новолуние, ето как

Защо растителното мляко може да е опасно?

Топ 4 на най-манипулативните зодии

Тези 6 фрази показват, че сте щастлив човек!

5 подли хранителни навици, които могат да доведат до киселини

Как да завиждате правилно и да не се сравнявате с другите?

4 начина да направите пицата здравословна

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com