Какво значи ретроградния Плутон?

1141
Какво значи ретроградния Плутон?
Снимка: Pexels

В астрологичен план Плутон е една от най-интензивните и мощни планети, обикалящи космоса. С теми, фокусирани върху най-дълбокото ни Аз, психология, трансформация и подсъзнание, този архетип може да се почувства смущаващ за някои. Въпреки че енергията на Плутон не е най-удобната, определено е необходима, особено когато става въпрос за промяна и развитие. Тъй като тази ретрограда се случва в Козирог, ще се занимаваме с въпроси, включващи карма, структура и стабилност - както на лично, така и на колективно ниво. Също така може да откриете, че в момента сте по-ориентирани към кариерата и статуса и вероятно ще се чувствате нетърпеливи да се отървете от всякакви пречки, които ви пречат да процъфтявате професионално.

Какво означава ретрограден Плутон?

По време на ретроградното пътуване на Плутон през 2021 г. ще придобиете яснота за нещата, които вече не работят за вас, така че можете да ги освободите и да продължите напред като подобрена версия на себе си. През това време трябва да свършите работата, необходима за трансформация, иначе бихте могли да се озовете в коловоза.

Кога е Плутон ретрограден?

Тъй като Плутон е толкова далеч от нас в Слънчевата система, неговите ретрогради могат да продължат доста дълго. Плутон ще започне своето ретроградно пътуване на 27 април, при 26 ° 48 ’от Козирог. Това ретроградно ще продължи малко повече от пет месеца, докато станциите насочат на 6 октомври, на 24 ° 19 ’от Козирог.

Какви аспекти ще направи Плутон в Козирог през 2021 г.?

Плутон ще направи няколко аспекта по време на движението си назад, но има няколко, които може да искате да държите под око. Само няколко дни след ретроградната си промяна, Плутон ще направи полезни аспекти на Меркурий, Луната и Венера - давайки ни меко кацане, докато се придвижваме в тази енергична промяна. Това ще е подходящо време да прочистите гардероба си или да се отървете от стари неща от къщата. Проверете се на 17 юли, когато Плутон се противопоставя на слънцето, и се уверете, че не избягвате никакви промени, по които трябва да работите. За щастие, на 17 септември тригон до слънцето ще донесе нежна освобождаваща енергия, така че най-накрая да оставите миналото зад себе си.

Кои зодии са най-засегнати от ретрограда на Плутон?

Някои знаци ще имат по-лесно време с това ретроградие, отколкото други. Докато и Скорпионът, и Козирогът ще усещат тази енергия много отблизо, вибрациите от нея са тези, с които са свикнали да работят. Това може да бъде в тяхна полза. Като променлив знак, Рибите не би трябвало да имат голям проблем да вървят заедно с това преобразяващо пътуване. Девата винаги е за предизвикателство, особено ако това означава, че нещата могат да се подобрят или поправят! По отношение на знаците, които ще бъдат изправени пред най-голямото предизвикателство - Близнаците и Лео вероятно ще бъдат най-изхвърлени от равновесие, докато Овенът и Телецът също могат да се чувстват изпитани. Ракът, Везните, Стрелецът и Водолеят ще искат да приемат нещата в крачка, тъй като тази ретроградна форма може да стане доста интензивна за тези членове на зодиака.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com