"Каквото посееш, това ще пожънеш" или как да се радваме на живота

16920
"Каквото посееш, това ще пожънеш" или как да се радваме на живота
Снимка: iStock/Guliver

Абсолютно всичко в нашия свят следва духовните закони. Те работят по всяко време и навсякъде, с всички хора, от всякакъв пол и възраст. Ако живеете според тези закони, ще можете да преобразите живота си до неузнаваемост.

Понякога и на добрите хора се случват лоши неща. В този случай работи принципът на Вселената, който много хора забравят-  законът на подлостта. За щастие, можете да го заобиколите. Опитайте се да запомните всички духовни постулати, които са описани по-долу, тъй като те ще помогнат за неутрализиране на закона на подлостта.

"Каквото посееш, това ще пожънеш"

Първият закон ни казва, че всяко събитие в живота има своите причини, както и своите последствия. Грубо казано, нищо не се случва просто така, без причина, без цел.

Този закон е описан в различни религии и много експерти в областта на биоенергията говорят за него. Ако сеете негативизъм и правите лоши неща, тогава не се изненадвайте, че всички около вас ще направят същото с вас. Ако човек иска да бъде щастлив и иска да промени съдбата към по-добро, тогава той трябва да се отнася към другите само както би искал те да се отнасят към него.

Усмихвайки се на някого, получаваме в пъти повече добро, отколкото сме дали. Дарявайки лев на някого, ние си връщаме десет.

Законът на творението

Нарича се още закон на привличането. Вселената е заложила в нас способността да творим, да създаваме нещо ново от старото. Първо, ние създаваме нещо в съзнанието си, но едва след това то преминава в материалния свят, който ни заобикаля.

10 прости неща, които ще улеснят живота ви

Тези десет съвета ще ви помогнат да опростите живота си и да намалите препятствията, които стоят между вас и вашата мечта. 1. Прочисте...

Всеки ден хиляди мисли прелитат през главите ни. Помислете колко от тях могат да бъдат конструктивни и колко разрушителни. Опитайте се броят на приятните и леки мисли да бъде винаги по-голям от броя на отрицателните.

Законът на смирението

Много често отхвърлянето на настоящото ни положение ни пречи да продължим напред. Понякога просто трябва да приемете случващото се наоколо и да се примирите с това. Така ще успеете да продължите напред и да се освободите от миналото.

Понякога просто трябва да спрете, да си поемете дъх. Това помага да не изгорите емоционално, защото ако през целия си живот вървите неотлъчно напред, можете да се сринете духом. Необходимо е да се борите срещу суетата, с желанието да получите всичко наведнъж. Смирените хора са истински щастливи и успешни, защото всичко е в ред с тяхната нервна система и енергия и това им помага да реализират своите планове.

Благодарете за всичко

Цитати за живота, които да ни накарат да се замислим

Винаги сме търсили поводи за това да се замислим върху живота си. Независимо дали говорим за това, което самите ние искаме да правим ка...

Благодарността в религията се случва чрез молитва. Не е нужно да се страхувате да кажете „благодаря“ на Бог, съдбата или Вселената за започването на новия ден, за храна, за работа, за късмет в любовта и делата и т.н.

Също така е полезно да благодарите на всички хора, които правят нещо за вас. Нека бъде дреболия като отворена врата пред вас - трябва да им кажете „благодаря“. Експертите напомнят, че трябва да намирате щастие в малките неща и доброта в ежедневните събития.

Законът за прошката

Ако натрупате гняв и агресия в себе си, тогава рано или късно тези емоции ще управляват живота ви. Ядосаните хора винаги стават аутсайдери в бизнеса, в любовта, във всичко. Те не могат да се развият и да продължат напред, защото цялата тъмнина, натрупана в душата и сърцето, ги дърпа надолу. Заради негативните спомени и оплаквания от другите, се появяват болести и недъзи, много от които водят до крайно пагубни последици.

Силата на прошката е достатъчно силна, за да бъде включена в основните закони на Вселената. Отмъщението е отрова, която пием и очакваме, че тя няма да засегне нас, а враговете ни. Прощавайки на враговете си, ние се отпускаме, пречистваме се, живеем свободно и щастливо, без тежест върху сърцата си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com