Какъв е любовният ви език спрямо астрологията?

4493
Какъв е любовният ви език спрямо астрологията?
Снимка: iStock/Guliver

Нека видим какъв е любовният език на всяка зодия спрямо астрологията: 

ОВЕН

Овните са страстни и независими! За съжаление те също могат да бъдат нетърпеливи и импулсивни. Така че прекарването на много качествено време заедно може да ги направи щастливи. Партньорът им трябва да се увери, че прекараното време включва и някаква дейност.  Друг основен език е, разбира се, физическото докосване! Те обичат да бъдат докосвани физически и с радост биха получили този тип демонстративна любов.

ТЕЛЕЦ 

Хората от зодия Телец са земни, стабилни и надеждни. Така че само с тази информация вие знаете, че те обичат физическото докосване! Прегръдки, целувки и прегръдки, нали! Те обичат да се занимават с такива физически любовни дейности. Те могат да бъдат и материалисти. Така че даването и получаването на подаръци също може да бъде друг основен любовен език за Телеца.

БЛИЗНАЦИ 

Тези хора обичат да говорят! Те са естествено общителни и забавни. Така че, прекарването на качествено време с другарите им е на върха в списъка им. Уверете се, че не поглеждате телефона си, когато те се опитват да говорят с вас. Това е грях в очите на Близнаци. По принцип им отделете неразделено внимание, когато сте заедно и ще ги накарате да почувстват любовта. 

РАК 

Чувствителният рак е емоционален и мрачен. Те могат да бъдат и малко несигурни, което може да породи прилепливо поведение. Опитайте се да прекарате много време с тях, без други дейности. Те искат да знаят, че са по-важни за вас дори от вашите хобита! 

ЛЪВ

5-те зодии с нова връзка през ЮЛИ

Най-хубавите неща които можем да очакваме и да ни предстоят са новите запознаства, променящи целия ни живот. Обвързването с нови хора и...

Увереният, сърдечен и весел Лъв не обича нищо повече от някои утвърдителни думи. Те са като афродизиаци за тях! Така че никога не бъдете оскъдни с похвалите си и бъдете много гласни относно възхищението си от тях.  Те обичат прегръдки и целувки и целувки. Те се чувстват истински обичани, когато им показвате, че се гордеете с тях. 

ДЕВА 

Тези хора са наистина практични и трудолюбиви. Те обичат да имат рутина и всъщност се придържат към нея! Те са тези, които имат планери, където щателно въвеждат всичките си неща, които трябва да постигнат през следващия месец или година. Следователно, всеки, който се грижи за малките неща, ще ги накара да се чувстват обичани. Затова не се страхувайте да им помогнете да организират задачите си. Ще разтопите сърцата им, като правите тези любезни действия. 

ВЕЗНИ 

Мирните и кооперативни Везни мразят да бъдат сами! Затова не е чудно, че най-добрият им любовен език е качественото време, което прекарвате с тях. Те обичат да прекарват времето си със своята половинка, почти ежедневно. Затова правете планове за срещи поне всяка седмица и им отделяйте цялото си внимание. Това ще ги зарадва. Друго важно за Везните е даването и получаването на подаръци. Не забравяйте, че те се управляват от Венера, която е материалистична планета.

Съвет за всяка зодия за днес, 05 ЮЛИ

Овен Чувствате се все по-добре спрямо здравето си, но не разчитайте само на вътрешното си спокойствие, че сте здрави. Това е идеален м...

СКОРПИОН 

Скорпионите са мистериозни и примамливи. Те също са много чувствени и обичат да се занимават с физически удоволствия. Така че основният им любовен език е най-вероятно физическо докосване. Докосвайте ги често, за да ги зарадвате! 

СТРЕЛЕЦ 

Стрелецът е авантюристичен, щедър и идеалистичен. Ето защо те обичат да прекарват качествено време със своите партньори в забавни дейности. Планирайте дати, които включват физически дейности като каяк, кану-каяк и дори конна езда! Но само от време на време задълбочен разговор относно ценности и мнения ще ги накара да се чувстват обичани. 

КОЗИРОГ 

4 зодии, които имат най-голямо чувство за хумор

Когато се смеем, ние правим живота си да изглежда приятен. Ако имаме чувство за хумор, ние преодоляваме проблемите много по-лесно, защо...

Козирозите са сериозни и отговорни. Те също ценят традициите и обичат, когато някой се опитва да улесни живота им. Така че служенията са чудесен начин да влязат в сърцето си и да останат там. Те също са материалисти. Така че даването и получаването на подаръци им се струва на друг най-добър любовен език за тях. 

ВОДОЛЕЙ 

Водолеите са дълбоки мислители и много независими. Понякога идеите им може да изглеждат твърде обмислени за някои, което ги кара да се чувстват като аутсайдери. Така че утвърждаващите думи са техният най-добър любовен език. Друг основен любовен език за водача е качественото време. Някои от вас може да бъдат изненадани, тъй като се нуждаят от толкова много място. Но точно затова те обичат да прекарват качествено време със своите значими други, без никакви прекъсвания. За тях не са годините, които прекарвате заедно, а прекрасните спомени, които споделяте.

РИБИ 

Рибите са състрадателни, нежни и емоционални. Те обичат да прекарват качествено време с близките си, което е основният им любовен език. Те наистина ценят моментите, когато получават неразделено внимание от своята значима друга. Също така, те понякога се борят със светски ежедневни дейности. Така че действията на службата наистина могат да ги накарат да се чувстват обичани, тъй като живее много по-лесно, карайки ги да ви обичат повече!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 2 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 2 май /валутен калкулатор/

Любовна магия в действие: Как да разберете, че на съпруга ви е направена любовна магия

11 стъпки как да спрете да тежите на врата на съпруга си и да започнете да „правите пари“

7 твои маниера, които оставят ужасно първо впечатление след разговор

Вредно ли е да се пие чай непосредствено след хранене?

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com