Какъв характер имаш според деня си на раждане

25467
Какъв характер имаш според деня си на раждане
Снимка: Istock/Guliver

Денят, в който сме родени, може да каже много за това какви хора сме. Характерът ни се формира от много и различни фактори – възпитание, среда, в която израстваме и какво ли още не. Но в нас е закодирано нещо, което остава до края на живота ни, според това в кой ден сме родени.

ПОНЕДЕЛНИК: Родените в понеделник са хора, които знаят какво искат от живота и го следват на всяка цена. Не приемат, че имат цели, които не могат да се сбъднат и затова гонят интересите си докрай. Много са успешни с всичко, с което се захванат и живеят охолен живот, без да им липсва нищо. В любовта имат известни трудности, докато намерят своята половинка, но открият ли я веднъж – всичко си идва по местата.

Каква символика носи ГОДИНАТА ти на раждане

Годината, в която сме родени, ни носи много информация за това какви сме, какви характери имаме и как ще се стече животът ни. Вижте как...

ВТОРНИК: Характерът на хората, родени във вторник, е много благ и спокоен. Това са хора, които могат да сторят и на мравката път, да помогнат на човек, изпаднал в беда и никога да не споделят своите проблеми, докато могат да помогнат на другите. Това са хора, които дават всичко в любовта, което понякога им играе лоша шега, защото всеки може да се възползва. Но Съдбата е милостива с тях и често им изпраща сродната душа рано в живота, за да са щастливи и спокойни, че са открили щастието.

СРЯДА: Родените в сряда са хора със силно изразено мнение и висока самооценка. При тях няма нищо случайно в живота – действат на всеки фронт, за да си осигурят всичко, от което имат нужда. Силни хора, с много силни характери, които често не намират разбиране в околните, които се плашат от тях. Затова винаги трябва да се заобикалят с борбени хора, също като тях, така че да имат мотивация и подкрепа в тяхно лице. В любовта им върви и успяват да завладеят сърцето на човека, който са си набелязали.

ЧЕТВЪРТЪК: Хората, които са родени в четвъртък, имат интересен характер. Те не говорят много, а обичат да наблюдават отстрани. Смятат, че когато човек има сериозни планове в живота, не бива да ги споделя наляво и надясно, особено докато не се осъществят. Пазят личното си пространство и така се превръщат в много интересни и мистериозни личности за околните Трудно допускат хора до себе си, но когато се влюбят – са много отдадени и правят всичко за човека до себе си.

ПЕТЪК: Родените в петък са истински приключенци! Те обичат да пътуват, смятат че на света няма само едно място за тях и затова се опитват да открият къде сърцето им ще се чувства най-щастливо и свободно. Не си поставят високи цели, свързани с жилище или работа, предпочитат да се оставят на течението и да опитат късмета си някъде по света. В любовта откриват сродна душа, която да има същите мечти и планове за живота, заедно обикалят света и грабят с пълни шепи от живота.

31 късметчета според датата ти на раждане

Датата, на която сме родени, е специална и никога не е случайна. Носи заряд за самите нас, за характера ни и това какъв късмет ни се па...

СЪБОТА: Хората, които са родени през събота, са много интелигентни и пробивни личности. Успяват да се преборят за успеха си, да имат страхотни професии, хубави домове и възможност да пътуват навсякъде по света. Тези хора са много добри към околните, позитивни са, носят щастие на другите и никой не им завижда за успехите, защото никога не се хвалят или парадират с тях. Създават много здрави и щастливи семейства, което е и най-голямата гордост в живота си.

НЕДЕЛЯ: Характерът на родените в неделя е интересен и пъстър. Това са хора, които винаги можеш да видиш усмихнати, които се справят с проблемите си без да тежат на другите и често дават кураж на всички около себе си. В любовта са малко особени и не се доверяват лесно, особено поради причината, че често са били наранявани. Но в даден момент в живота си, разбира че има хора, които искат просто да ги направят щастливи. Създават семейства, на които много държат и които могат да са пример за всички.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как и кога да почистваме преди Великден?
Как и кога да почистваме преди Великден?

През Страстната седмица, последната седмица преди Великден, четвъртъкът се нарича четвъртък на почистването. Тази година той се пада на 2 май....