Какъв коледен подарък иска всяка ЗОДИЯ?

8516
Какъв коледен подарък иска всяка ЗОДИЯ?
Снимка: iStock/Guliver

ОВЕН

За тях е най-подходящ подарък, който е авантюристичен и свързан с приключенския им дух. На активно спортуващите спортуващите ще им хареса някакво фитнес оборудване задома.

ТЕЛЕЦ

Представителите на зодия Телец са любители на лукса и са с много претенции, затова можете да сложите под елхата скъп парфюм, качествен шоколад или пък дизайнерска дреха. 

Според Павел Глоба 4 зодии ще претърпят ПРОМЕНИ през декември

БЛИЗНАЦИ

Представителите на зодия Близнаци обичат да получават онова, което тайничко, или в повечето случаи не чак толкова тайничко, искат. Те дават завоалирани насоки и няма да се изненадат, когато разопаковат подаръка, но със сигурност ще останат безкрайно щастливи. 

РАК

Представителите на зодия Рак обичат семейството. Затова най-много ще се зарадват, ако открият подарък, свързан с близките. Дори нещо, като пътуване за цялото семейство, би ги направило най-щастливи на света, защото ще го споделят с най-любимите си.

ЛЪВ

За тях идеалният подарък за тях е нещо скъпо и бляскаво, или такова, което ще ги накара да се отличат. Нов и модерен телефон или дизайнерска дреха ще ги направят истински щастливи.

ДЕВА

Те са едновременно много практични, но и доста креативни. Освен това винаги се стараят, когато избират подарък. Затова дори и да не е мечтаният подарък, ако помислен и красиво опакован и подготвен, много ще ги зарадва, защото ще оценят старанието.

ВЕЗНИ

Представителите на зодия Везни обожават да подреждат дома си и обичат семейството и приятелите си. Затова подходящ коледен подарък за тях е сувенир от екзотично пътуване, който носи послание; или пък интересен декор от любим човек, за когото да му напомня.

СКОРПИОН

Тези 6 зодии ще са нещастни през ДЕКЕМВРИ

ТЕЛЕЦ Този месец ще прекарате твърде много време в главата си и когато сте оставени сами в главата си, сте склонни да станете параноич...

Представителите на зодия Скорпион обичат всичко и всеки път изпитват по детски чиста радост, когато разопаковат подарък. Почти всичко им харесва, за това те са едни от най-лесните за угаждане, когато стане въпрос за подаръци.

СТРЕЛЕЦ

Представителите на зодия Стрелец обичат да пътуват. Затова най-добрият коледен подарък за тях е свързан с тази им страст - качествена раница, луксозен компас или направо билети за дестинация, която не са посещавали. Или тази, която обожават да посещават постоянно.

КОЗИРОГ

Те искат практичен подарък, нещо, което да им влиза в употреба възможно най-често, като за тях много подходящ ще е подарък от сорта на луксозен тефтер за следващата година или писалка, която буквално да експлоатират.

4 са зодиите, при които започват положителни промени още от декември

Декември наближава с бързи темпове, а с него идва и краят на 2021 г. Но все още има какво да видим от нея, особено представителите на н...

3-те зодии, които са най-добри във флирта

ВОДОЛЕЙ

Под елхата най-много ще ги зарадва коледен подарък, който да могат да споделят с приятели - кутия хубави бонбони, настолна игра, билети за пътуване. Те са креативни и цветни и при тях също не е трудно да се избере подходящ подарък.

РИБИ

Рибите обожават персонализираните подаръци и най-много би ги зарадвало нещо, специално изработено за тях. Особено много ще им се хареса, ако разберат, че подаряващият е оставил нещичко от себе си или дори се е включил в изработката на подаръка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как най-лесно се маха боя за коса от лицето?

5 признака, че пиете твърде много кафе

Как да се справим с безсънието причинено от стрес?

Защо жените се нуждаят от повече сън от мъжете?

4 правила за съхранение на храна в хладилника, за които може би не знаете

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com