Какъв трябва да бъде идеалният партньор за зодия Скорпион

15891
Какъв трябва да бъде идеалният партньор за зодия Скорпион
Снимка: Pexels

Индивидите, родени под знака на зодия Скорпион, и особено тези от „нежния пол“, имат, по правило, „тежък характер“, поради което им е трудно да попаднат на подходящ дълговременен партньор. Скорпионите рядко се влюбват до степен да са неспособни да претеглят плюсовете и минусите на човека до тях. И ако той не отговаря на високите им изисквания, то търканията стават неизбежни и постоянно се задълбочават до неизбежния край – раздялата, при която женските Скорпиони могат да хапят дори смъртоносно, ако се почувстват силно ограбени в емоционален аспект. При това положение, детайлният анализ на качествата, които би следвало да притежава кандидат-партньора на един Скорпион е наложителен.

И така, ако сте зодия Скорпион, Вие се обгръщате с тайнственост, не се съобразявате особено с мнението на другите и налагате безпрекословно своето собствено… Изисквате Вашите идеи и разбирания да се възприемат от партньора Ви с нужната толерантност и търпение, не приемате той да се намесва, за да контролира и насочва житейския Ви път. Важните решения вземате Вие и само Вие! Едновременно с това, човекът, който сте допуснали до себе си, трябва да бъде честен и открито да споделя всичко за себе си, без непременно Вие да му отговаряте със същото… Не понасяте изневярата и не я прощавате, изисквате вярност от страна на партньора до край!

Качества на жената от зодия Скорпион

Жената Скорпион е един от най-остроумните знаци на зодиака. Скорпионът е осмият знак на зодиака, а Осмият дом е свързан със секса, смъ...

Макар и рядко да признавате грешките си, то те предизвикват у Вас чувство на несигурност, което Ви подтиква да си търсите партньор – Ваш перманентен закрилник, който няма да Ви подведе при каквито и да са обстоятелства. Това означава до Вас да застане личност, вдъхваща оптимизъм и душевна сила. И да не е силно чувствителен, защото Вашата нетактичност и трудно обясними странности в поведението е възможно да го наранят дълбоко с всички произтичащи от това последици.

Най-важното е, партньорът Ви да е проницателен, да вниква в детайлите, да анализира, за да разбере Вашата сложна, нерядко противоречива същност, и така той да е в състояние да Ви оказва перманентна подкрепа, усещайки без думи посоката на Вашите емоции – само по този начин болезнената Ви наранимост няма да се проявява…

Друго важно изискване е човекът до Вас да има своите мечти и планове за тяхното осъществяване – не обичате повърхностните, неамбициозни хора, които обикновено, са лишени и от емоционален заряд. Стремите се към съвместен живот, преминаващ в поредица от успехи и постижения.

Най-сетне, не приемате човекът до Вас да е „лепка“, а да е независим, да не проявява прекалено внимание към Вас, защото Вие сте подчертано силно индивидуална личност и не желаете по никакъв начин да загубите дори част от независимостта си!

Качествата на мъжете от зодия Скорпион

Както знаем, Скорпионът се свързва с трансформацията дълбоките разтърсващия eмоции и и мистичността. Ето защо в голяма част от случаите...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com