Кое е най-подходящото цвете за подарък за всяка зодия?

16369
Кое е най-подходящото цвете за подарък за всяка зодия?
Снимка: iStock

Какви цветя са подходящи за всяка от зодиите?

Овен

Ярките и темпераментни Овни предпочитат ярки, наситени нюанси, така че червените, оранжевите, жълтите рози или други видове флора ще бъдат приети с ентусиазъм. Ако искате да настроите представителя на този знак по романтичен начин, можете да дадете лилави виолетки или азалии.

Направете това и вашите цветя няма да увехнат, ако отсъствате от дома

Телец

Деликатният и чувствителен Телец ще се зарадва на всеки букет  цветя. Лесно е да ги зарадвате с рози, гербери, хризантеми, гладиоли. Нюансите в букета трябва да са от кремаво розова гама. Можете спокойно да подарите на тази дама люляк, момина сълза, незабравки или диви цветя.

Близнаци

С Близнаци всичко е съвсем просто, можете да им дадете всички цветя, с изключение на орхидеи. Броят пъпки в букет трябва да бъде 7 или 21.

Рак

Те са много чувствителни, затова обичат фините аромати и деликатни нюанси. Перфектен за композицията на рози, кали, ранункулус, люляк, теменужки и кокичета.

Лъв

За една жена от тази зодия е важно да вижда шик и екстравагантност във всичко. Изберете цветя с ярки, наситени нюанси - червено, тъмно розово, оранжево, слънчево жълто.

Дева

В този случай трябва да спрете избора си на класически композиции. В цветовата палитра е препоръчително да се придържате към спокойни нюанси на синьо, розово, зелено. Без ярки цветове! Пръскащи рози и карамфили, божури, момина сълза, астри, хризантеми, люляк са идеални за букет.

Везни

Тези дами много обичат сладки, дори леко тръпчиви аромати и всички нюанси на розово или лилаво. Можете да направите букет от рози, гардения, орхидеи или ранункулус, просто се придържайте към избраната от вас цветова палитра. Никога не използвайте жълто или червено в цветен подарък.

Скорпион

Без капризи: Топ 5 на най-непретенциозните цветя за лятна резиденция

Непретенциозните цветя ще бъдат идеалното решение за тези, които смятат вилата като място за почивка и релакс. Такива растения няма да ...

Дръзките и ярки Скорпиони трябва да вземат букети със статутни цветя, незабравките и момина сълза определено няма да ги впечатлят. Можете да направите композиции от рози, орхидеи, големи хризантеми, ранункулус. Перфектно съчетаната цветова схема се състои от ярки нюанси на жълто, червено, лилаво.

Стрелец

Дори цветя, прости като лалета, зюмбюли и астри, трябва да бъдат шикозни и естетически съвършени. В цветовата схема си струва да използвате лилави и червени нюанси.

Козирог

В този случай класическите, консервативни букети ще бъдат подходящи. В допълнение, дамите от този знак предпочитат монохромни композиции, така че пъстри, малки букети трябва да се избягват.

Как лесно и бързо да съживите цветята вкъщи?

Цветята в саксия са прекрасни и всеки дом се нуждае от зеленина, но както всяко живо нещо, те изискват грижа. Понякога, улисани от зад...

Заради тези три цветя в дома си, вероятно сте самотни

Водолей

Изисканият и ентусиазиран Водолей ще хареса композиции, които сякаш се състоят от несъвместима флора. Например, ако един букет включва момина сълза и орхидеи, бели лилии и зюмбюли. Всички цветя с необичайни нюанси ще бъдат приети с удоволствие.

Риби

Най-добре е да дадете положителни, слънчеви и ярки букети на представителите на тази зодия. Цветовете на пъпките и опаковката могат да бъдат от всички нюанси на розово, жълто, оранжево, синьо, лилаво. Опитайте се да не използвате лалета и гербери в букети.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com