Кога е време да приключим връзката от разстояние

2364
Кога е време да приключим връзката от разстояние
Снимка: iStock

Време е да се откажете от връзката си от разстояние, когато тя вече не ви носи щастие и удовлетворение. Нерешените проблеми се натрупват с течение на времето и бавно разрушават любовната връзка, която някога сте имали. Ако се окажете във връзка, която не работи, можете да опитате да я поправите или да я прекратите.

Как да разберете кога да се откажете от връзката от разстояние?

Защо все повече мъже не искат да имат връзки?

Отношението към семейството и брака се промени драстично през последните десетилетия. Все повече млади мъже не искат да влизат в него, ...

Трудно е да се определи точния момент, в който трябва да се откажете от връзката си от разстояние. Когато връзката не върви, тя постепенно се влошава с течение на времето. В един момент сте щастливи и влюбени, а в следващия сте във връзка, пълна със спорове. В този момент можете или да опитате да поправите връзката си, или да я оставите и да продължите напред.

Да се разделиш с някого, с когото си споделил част от живота си, не е лесно. Поради това може да изберете да останете заедно, дори ако връзката ви вече не върви. Може да се опитате да накарате връзката си да проработи, дори ако вече не я чувствате. Може би се страхувате да останете сами или не знаете как да се справите с празнотата, която партньорът ви ще остави в живота ви.

Ако чувствата ви се променят, изразете ги на партньора си и вземете решение заедно. Ако сте имали достатъчно време да го обмислите и просто искате да се разделите, има правилен и грешен начин да го направите. С две думи, време е да се откажете от връзката си от разстояние, когато тя вече не допринася за живота и благополучието ви. Ако се чувствате на кръстопът с връзката си, първата стъпка е да разберете какво не е наред!

Ако мислите да напуснете връзката си от разстояние, не бързайте. Отделете около седмица, за да се свържете с мислите и чувствата си. След като обмислите връзката си, говорете с партньора си. Изразете своите мисли, съмнения и опасения възможно най-ясно и честно. Дайте време на партньора си да изслуша и премисли казаното. Когато разкриете всичко и картите паднат, ще можете да вземете по-добро решение, което ще е от полза и за двама ви.

7 признака за нездравословни отношения във връзката

Нездравословните връзки понякога могат да бъдат трудни за разпознаване, защото вредата от тях не се забелязва веднага. Но все пак те п...

Каквото и да решите, ще знаете, че не сте човекът, който бяга от проблемите. Вместо това вие сте този, който се изправя пред тях и се научава как да се справя със ситуацията по най-добрия начин, по който можете. Този подход ще ви помогне с бъдещите ви взаимоотношения, както и живота ви като цяло.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com