Кога една жена ТРЯБВА да остане сама за по-дълго

5365
Снимки: iStock/Guliver

Има периоди в живота, когато една жена може да остане сама по-дълго време. Може да минат години и тя да бъде без партньор до себе си и в това няма нищо срамно. Просто моментът не е подходящ. Колко много неща можете да правите, ако сте без партньор – да готвите когато и каквото пожелаете, да се разхождате по бельо у дома без притеснения за фигурата си, да излизате с когото пожелаете и когато пожелаете и т.н. В даден момент обаче липсата на партньор започва да прави впечатление – не на жената, а на хората около нея, които се чудят с кой да я сватосат непрекъснато.

Може би приятелките ви се опитват да ви уредят срещи, колегите ви предлагат техни приятели, най-лошото е, когато майка ви започне да ви кара да излизате с мъже. И всички ви казват колко подходящ е този мъж – но за кого?

Женските части на тялото, които подсказват, че жената е без мъж

Определено можем да заявим, че понякога необързаните жени си личат от километри. Те носят със себе си различна енергия, различно излъчв...

Според хората не можете да стоите сами толкова дълго време. Но, какво лошо има в това, когато не си намерил правилния човек, с когото искаш да споделяш живота и преживяванията си. Когато няма човек, който да споделя същите възгледи като теб. И чувате от всякъде колко сте умна, красива и интелигента, но сама. И какво от това?

Всеки човек има свои разбирания за живота. Въпросът е, че понякога опитва да ги наложи на другите хора, особено на тези без половинка. Истината е, че няма нужда да съжалявате хората, които са сами, защото не знаете как се чувстват те. Може би им е съвсем добре и определено има защо това е така.

Никой не може да се постави на мястото на другия, за да разбере неговите усещания. Затова и това сватосване трябва да спре. Когато дойде подходящият момент, тогава ще срещнете партньор. Няма как да разберете дали някой е подходящ за друг, защото единствено те двамата ще знаят как се чувстват заедно.

Тъжно е, когато се обсъжда факта, че някоя жена е сама, вместо да се обърне внимание на нейните постижения и успехи в други сфери от живота.

6 качества, които обричат жената на самота

Голяма част от самотните жени обвиняват мъжете за самотата си. Но в случая си струва ситуацията да се разгледа от различни ъгли. Ето к...

Истината е, че жената може да бъде напълно удовлетворена и щастлив без мъж до себе си. Няма нужда се съобразява с обществените правила, наложени норми и ценности, тя сама може да създаде такива за собствения си живот. И тя има пълното право да не вземе участие в отношения, които не я задоволяват и не отговарят на очакванията ѝ за любов. Няма място за отчаяние или срам. Дори да сте сами, използвайте времето, за да се свържете със себе си, изграждайки тази връзка на едно ново ниво.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com