Кои са героите на Marvel с най-тъмни истории?

2300
Кои са героите на Marvel с най-тъмни истории?

След излизането на първия филм за Железния човек (Iron man) през 2008-ма година филмите на Marvel експлодираха. Откакто студиото стана част от гиганта Disney виждаме още повече филми и сериали за любимите ни герои. В следващите редове ще се спрем на тези от тях, които имат най-тъмни истории в миналото си. Вижте ги: 

Deadpool

Един герой, който беше известен на феновете на комиксите преди Райън Рейнолдс да направи чудесна роля в неговия образ в рамките на два филма. Историята му е доста трагична и е разказана в първия филм. В комиксите обаче тя е проследена до неговото детство, в което и двамата му родители са се отнасяли много зле с него. След това е даден за осиновяване, а там също положението е далеч от цветущо. След това става наемник, а по-късно разбира, че има рак, който ще го убие. В отчая опит да се излекува той приема да стане тестов субект на програмата Weapon X, която му дава силите, които има като Deadpool. 

Blade

Трите филма с Уесли Снайпс от началото на века са представата, която феновете на киното имат за Блейд. И въпреки, че се говори, че този герой ще има нов живот чрез Marvel, за момента няма нищо на хоризонта. Неговата история е доста тъжна. Истинското име на Блейд е Ерик Брукс. Той е наполовина човек и наполовина - вампир. По време на своето раждане майката на Блейд е атакувана от вампир, който се оказва нейния лекар. Това дава на героя вампирски ензими, но не го превръща напълно във вампир. Самият Брукс израства в бардак, но е намерен и осиновен от ловец на вампири в Лондон. С годините той поема ролята и става Блейд. 

Wolverine

Едва ли сте имали съмнение, че това ще бъде последното име в нашия списък. Wolverine е може би най-популярният герой от всички в света на X-men най-вече заради играта на Хю Джакман, който направи образа си легендарен. Историята на героя е много тъжна. Истинското му име е Джеймс Хаулет, но е известен и като Логън. Той е роден в Канада в края на 19-ти век и е син на човек, с който майка му е изневерила. Истинският баща на Джеймс се напива и застрелва съпруга на майка му. Джеймс вижда случката и именно това е нещото, което отключва мутацията му. Неговите нокти в началото са от кост и с тях той убива баща си. След това се крие и приема името Логън. Неговото минало е заличено от способностите му да се регенерира, които излекуват и ума му. По-късно той става част от Weapon X програмата, която го инжектира с адамантиум и го прави почти непобедим, като дава на света Върколака, който всички познаваме. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

25 нови (и не толкова) факта за женските гърди

Какво се прави със старите върбови клонки от Цветница?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com