Кои са кардиналните зодиакални знаци?

12222
Кои са кардиналните зодиакални знаци?
Снимка: Pexels

Знаете ли, че освен асцендентите различните зодии и елементите, различните зодии могат да се групират и по друг начин? Например, такива са Кардиналните зодиакални знаци.

1. Телец (20 април - 20 май)

Зодиите, които са незрели и се държат като деца независимо от възрастта си

Срещали ли сте някога възрастен човек, който се държи крайно незряло и детински? Ако отговорът е да, вероятността той да е представител...

Телецът е знакът, който представлява уютен дом. Всяка домашна или семейна традиция е особено огромна за тази зодия. За Телеца празници като Коледа и може би дори Свети Валентин имат значение в сърцето ви. Обичате да сте в средата на всичко, да водите шоуто. Ако не готвите за Коледа, уверете се, че всички са там, за да участват в годишните празници. Какво по-добро време има да прекарате с всички, на които държите в дома си, отколкото по време на празниците?

2. Водолей (20 януари - 18 февруари)

Въпреки че, се казва, че Водолеите са нарушители на правила номер едно, те всъщност са доста традиционни. Традицията е специална за теб, Водолей, но не по обичайния начин на семейно събиране. Харесва ви концепцията хората да се събират като цяло по време на специални времена. Има хора по целия свят, които идват от близо и далеч, само за да прекарат времето със семейството си. Мисълта за всички, които се събират за един ден, е изумителна за вас. И все пак предпочитате нещо като седмична филмова вечер с приятели, тъй като се чувствате комфортно да сте сред хора, които ви разбират и които можете да бъдете себе си.

3. Лъв (23 юли - 22 август)

4 зодии, които винаги отлагат задачите си за последния момент

Просто казано, отлагането е навикът умишлено да се оставят задачи за последния момент... или за когато му дойде времето. Разбира се, ак...

Лъв вижда традицията като специално събитие за прекарване на времето с всички свои приятели и близки извън натоварения им график. Винаги очаквате страхотни, изпълнени със забава моменти със семейството си и какво по-хубаво от това да подарявате ежегодно близките си с присъствието си? Семейството - и приятелите, които са се превърнали в семейство - са много важни за вас, както и празниците, но когато имате шанс да комбинирате и двете, сърцето ви се чувства по-топло.

4. Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпион, вие живеете за забавната дисфункция на вашето семейство, особено за онези "лекомислени" дебати, които изглежда започват добре, но завършват с вашите лели и чичовци, които викат помежду си в стаята. Скорпион, ще бъдете точно там, в средата на всичко, като най-силно ще изразите мнението си. И през всичко това ще се усмихвате, защото знаете, че точно това се случва всяка година. Традициите създават прекрасни спомени за всеки. Без тях нямаше да имаме някои от нашите най-специални моменти в живота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com