Кои са най-важните години в живота на всяка зодия

4881
Кои са най-важните години в живота на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Всеки ден от живота ни е важен, защото все още сме на този свят и бъдещето е пред нас. Но ето кои са най-важните години от живота на всяка зодия според астрологията.

Овен

След приключване на юношеския период Овенът ще се радва на подем в живота си. Най-забележителни успехи обаче ще жъне след навършване на 42 години.

Телец

Когато бурната младост на Телеца отмине и той най-после улегне, в живота му ще настъпят много приятни моменти. След 30-тата годишнина на тази зодия идат много важни промени.

Близнаци

Интересно явление е, че на всеки приблизително 10 години в живота на зодия Близнаци се случва нещо важно. Тези събития обаче не бива да плашат родените под този зодиакален знак, а да ги мотивират да се борят.

Рак

През най-ранните си години Раците ще са твърде емоционални и плахи. С приближаването на 30-тия им рожден ден ще започнат да помъдряват и дадат шанс най-хубавите събития в живота си.

Лъв

В момента, в който осъзнаят харизмата си, Лъвовете ще започнат да пишат своята вълнуваща история. Това може да се случи в юношеството или в по-късен етап, когато са вече на повече от 20 години.

Дева

Девата гледа да не се оплаква от детството си, но продължава да вярва, че за нея най-хубавото предстои. И наистина е така. На всеки 2-3 години тя преоткрива себе си и това, с което иска да се занимава. След навършване на 32 години ще е много успешна и щастлива.

Везни

Ще имате немалко трудности за преодоляване, но на всеки 8 години за ваш ще започва нов цикъл. Той ще ви носи нова надежда и радост. Ще ви среща и с подходящите хора в най-подходящото време.

Скорпион

След навлизане в пубертета Скорпионите ще забележат важни промени в битието си. Но дори и с идването на зрелостта няма да им е скучно. До почти дълбока старост те ще се радват на емоционални и вълнуващи мигове. Когато навършат 45 години, Вселената ще им направи много приятен подарък.

Стрелец

На всеки 4 години придобивате безценен житейски урок или умение. Независимо от възрастта си вие продължавате да растете и да се развивате. Наслаждавате се на всяка възможност и я оценявате.

Козирог

Обърнете внимание на числата: 27, 32 и 41. Това ще са годините в живота ви, в които ще имате големи поводи за щастие, но и немалко тревоги. Не спирайте да вярвате в късмета си.

Водолей

Големи успехи ще пожънете след навършване на своята 34-та година. Така че не се отчайвайте, ако още не сте съвсем доволни от начина си на живот.  Никога не е твърде късно да привлечете изобилието и радостта.

Риби

Ще откриете щастието и удовлетворението, когато спрете да се интересувате от чуждото мнение. Вероятно това ще стане около 30-тата ви година. Други значими години за вас са: 35, 44 и 52.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com