Кои са щастливите ви числа според зодията

15786
Кои са  щастливите ви числа според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Всеки има любимо число, което смята, че му носи късмет и вижда в него определена символика, било то рожден ден, дата на паметно събитие или друго. Днес ще ви разкрием кои са вашите щастливи числа според зодията.

Овен

Те обичат да рискуват в живота и често опитват късмета си в лотарийните игри. Когато попълват фиша си избират числа, които са важни за тях - рождени дни на любимите им хора. Числата, които им носят късмет са 1, 13 и 24.

Телец

Според тях хазарта е загуба на пари, но понякога опитват късмета си. Често избират случайни числа, за които смятат, че са знак от съдбата. Например, ако попълват фиша си в тото пункт на улица "Цар Симеон" номер 5 - ще пуснат него. Щастливите им числа за 9 и 21.

Близнаци

Обичат да си пробват късмета и не пропускат безплатните томболи и лотарийни игри, които организират големите вериги магазини. Числото, което им е носи късмет 2.

Рак

Те винаги си правят планове как ще похарчат голямата печалба още преди да са я спечелили. Избират рождените дати на своите деца и семейство. Щастливите му числа са 8 и 17.

Лъв

Лъвът трябва да опита късмета си с числа, които са пряко свързани с неговия живот: дата на раждане; размер дрехи; номер на улица, на която живее и т.н. Числата, които могат да му донеса късмет са 3, 19 и 33.

Дева

В живота си никога не залагат на късмета и вярват, че, за да постигнеш успех е нужен упорит труд и нищо повече от това. Все пак, когато джакпота, е достатъчно атрактивен ще опитат късмета си, но ще потърсят някаква логика в избора на числа. Щастливите им числа са 5 и 10.

Везни

Те обичат да гребат от живота с пълни шепи. Адреналинът е в кръвта им и обичат да си го набавят по всякакви начини. Играят хазарт заради тръпката, а не печалбата. Щастливите числа за тях са тези, които излъчват хармония - 11, 22 и 33.

Мъжете от тези зодии са много опасни

Мили дами, не всички зодии са светци. Някои от тях са истински страшилища и трябва много да внимавате. Има мъже с изключително тежки ха...

Скорпион

Алчността им пречи, когато става дума за хазарта. Склонни са да заложат печалбата, за да я удвоят. Те никога не са на плюс от тотото. Не вярват, че числото 13 носи лош късмет и винаги присъства във фиша им. Скорпионите е добре да залагат на 4, 12 и 36.

Стрелец

Истински късметлии са, когато става дума за хазарт. Често са сред големите печеливши. Може би една от причините е, че подхождат лековато и не се притесняват да загубят. Правят своите прогнози на случаен принцип, без никаква логика. Щастливото им число е 9.

Козирог

Тези зодии са добри в леглото, но лоши във връзките

Те са страхотни любовници, но дългосрочната връзка с тях не е лесно изпитание ... Това не е мнение само на астролози. Овен Като знак ...

Когато става дума за хазарт - те са много пресметливи. Знаят кога шанс е на тяхна страна и кога не. Избират сигурното. Щастливите им числа са 2 и 18.

Водолей

Водолеите вярват, че ще спечелят от хазарта, когато им е писано. Никога не залагат на едно и също число, защото смятат, че това е скучно. Търсят случайността и знаците, които да им подскажат къде е печалбата. Щастливите им числа за 3, 9 и 27.

Риби

Изключително суеверни. Трудно избират числа и винаги ги свързват с нещо от миналото си. Търсят символиката и вярват, че съдбата ще им подскаже правилния избор. Техните щастливи числа са 6 и 16.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com