Кои са зодиите, които никога НЕ искат брак

142813
Кои са зодиите, които никога НЕ искат брак
Снимка: iStock/Guliver

До някаква степен бракът означава да имаш един голям ангажимент, за който да мислиш и следиш постоянно. Хората са изключително различни и всеки има право сам да избира дали да се задоми или не.

Това да си отговорен си е задължение, което не на всеки приляга. И докато е прието, че мъжете се плашат много повече от брака от представителките на нежния пол, то в днешно време нещата съвсем не стоят по този начин. Има жени, които, също както мъжете, смятат брака за отживелица или за окови, които ще пречат на щастието им. Оказва се, че те, обикновено се раждат под точно определена зодия.

2-те зодии, които мъжете помнят цял живот

Хората идват в живота ни, постояват - някои за мъничко, други за повече, а накрая винаги си тръгват... до деня, в който не откриеш този...

Вижте кои са , и защо предпочитат да си останат волни пеперуди.

Водолей

Страхът при представителите на зодия Водолей идва с мисълта, че ако сключат брак ще бъдат наранени. За тях думата брак е лоша дума. Партньора им колкото и да се опитва да промени представите им за брака няма да успее. Те не са сигурни, че човека до тях ще успее да хване ритъма им на живот. Водолеите обичат да се грижат за себе си и да бъдат независими. Така запазват и свободата си, която за тях е много ценна.

Стрелец

Жените от тези зодии са НАЙ-СИЛНИ

Жената е странно животно. Не може да очаквате от нея да запази емоционалното си състояние от сутринта до вечерта. Тя винаги мисли за ня...

Като супер щури и диви представителите на зодия Стрелец мислят брака като все едно си в клетка. Те изключително много държат на свободата си и за нищо на света не биха я пренебрегнали. Дамите Стрелци доста често при идеята за брах се плашат и отдръпват. Те харесват младостта си и никога не биха съжалили, че не са се омъжили, защото живота им е шарен и забавен и брака по скоро би ги ограничил. Именно затова много трудно намират съмишленик, с когото да създадат пълноценна и щастлива връзка.

Близнаци

Близнаците имат едно сериозно предположение, че след брака чувствата им ще се променят. Самата мисъл от това ги дистанцира и биха допуснали да се омъжат, но в много краен случай. Задължително, за да се случи брак с близнак, дамата трябва да е изключително влюбена. Като изключително неспокойни представители с тях би било трудно да се живее в хармония и без излишен стрес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com