Кои са зодиите, които обичат да флиртувт най-много?

6594
Кои са зодиите, които обичат да флиртувт най-много?
Снимка: iStock

Флиртът е изкуство. Някои хора имат вродената способност винаги да казват правилното нещо в точното време. Но тъй като флиртуването е изкуство, то не е лесно за всеки и със сигурност не е нещо, в което можете да станете по-добри, като го практикувате. И така, защо някои от нас са толкова флиртуващи по природа, че обектът на желанията им идва за нула време, докато на други им е трудно да се справят с обикновен разговор?

1. Овен

Овните са най-големите флиртаджии, които някога ще срещате. Те обичат срещите и се отнасят към тях като към игра и винаги вярват, че играят, за да спечелят. Те знаят всеки трик за запознанства, защото са напълно сигурни, че те са създали повечето правила. Овенът може да ви накара да се изчервявате и да се топите като масло в рамките на минути след като се запознаете с него. Те са смели и директни.  Ако Овенът се интересува от вас, ще го направи болезнено очевидно. Овните няма да ви оставят никакво съмнение защо са на първо място в списъка на зодиите, които флиртуват много.

5-те зодиакални двойки, които имат най-дълбока връзка. В списъка ли сте?

2. Рак

Ракът предпочита наистина да отдели време, преди да инвестира във връзка. Те искат наистина да опознаят човека. Зодията е срамежлива, но щом решат, че вие сте този, когото искат, ви очаква удоволствие. Те постоянно ще правят комплименти и ще бъдат мили и внимателни. Знакът дори ще ви даде добре обмислени подаръци, които да ви напомнят, че никога не сте напускали ума им. Ухажването от Рак ще ви накара да се почувствате специални и обичани и да искате повече.

3. Скорпион

Подобно на всичко, което правят, техниката на флирт на Скорпиона е много интензивна. Те ще направят всичко възможно, за да ви убедят, че вие сте „единственият“ за тях. Вие ще станете техен единствен фокус и те ще се отнасят с вас, сякаш сте единственият човек на света. Ще ви говорят сладко до нощта, ще споделят забавни анекдоти с вас, ще ви купуват цветя, ще ви водят на срещи. Може да е прекалено много за вас, ако не отвърнете на чувствата им. Но в случай, че го направите, няма да има по-голям щастливец от вас.

4. Везни

Везните са социални пеперуди. Те са приятелски настроени и любезни с почти всички, така че може да е малко трудно да разберете дали наистина флиртуват с вас. Но ако се вгледате достатъчно, ще видите фините разлики между техните обикновени приятели и този специален човек. Везните стават бъбриви и любознателни, докато говорят с човека, когото харесват. Те ще искат да знаят всичко за вас – вашето любимо предаване, филм, знаменитост, най-милият спомен и всичко останало. Когато стане въпрос за вас, ентусиазмът на този флиртуващ зодиакален знак ще бъде толкова очевиден и заразителен, че няма как да не го забележите. Везните също са изключително романтични, тъй като са управлявани от Венера, планетата на любовта, така че очаквайте някои много романтични срещи, сладки диалози и сладки подаръци.

Най-стиснатите зодиакални знаци

5. Лъв

Лъвовете имат усет към драматизма. Т са безсрамни флиртаджии. Смели и крещящи, защото знаят, че това е начинът да привличат вниманието. Ако Лъвът ви харесва, той ще иска да ви разкаже всичко за себе си. Те ще се похвалят с постиженията си, ще разкажат лични истории и ще покажат уменията си. Да, хвалят се, но го правят само защото ви харесват много. Когато Лъвът ви желае, той ще го покаже чрез погледи, игриви докосвания и закачлив контакт с очите.

6. Близнаци

Близнаците са очарователни и могат да ухажват просто като водят дълги разговори с тях. Но това не е всичко, което вкара Близнаците в списъка на зодиите, които флиртуват много. Те също вярват в изразяването на желанията си чрез езика на тялото. Един Близнак, който е влюбен в теб, постоянно ще намира причини да те докосва. Управлявани от Меркурий, комуникацията е лесна за Близнаците и те общуват с повечето хора чрез безобиден флирт. Но тъй като звездният знак е толкова социален по природа, може да е малко уморително да разберете дали вие сте този, на когото наистина са хвърлили око.

7. Стрелец

Стрелец, който ви харесва, ще направи своя лична мисия да ви накара да се смеете, докато не заплачете. Ако ви се подиграват, има вероятност да сте ги впечатлили. Тази закачлива зодия иска да поддържа нещата интересни, така че бъдете готови да ви включат в своите приключения. Те не скучаят, така че не очаквайте и техниките им за флирт да са скучни

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Изследователи: Лимбалните кръгове са добър показател за сърдечносъдовото здраве

Изследователи: Използването на белина е свързано с по-голям риск от смъртоносно белодробно заболяване

Има ли безценно цвете и кои са най-скъпите цветя в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Стихотворение за 30 април 2024
Стихотворение за 30 април 2024

"Те сега си отива"   Тя сега си отива, още днес си отива.   Тази рокля е тъмна и така й отива. Тя е малка и хитра - на лисичка прилича, но...