Кои зодиакални знаци ще са късметлии през 2022 г. според индийския хороскоп

22660
Кои зодиакални знаци ще са късметлии през 2022 г. според индийския хороскоп
Снимка: Gerd Altmann / Pixabay

Идващата година е приготвила редица изненади за всички зодиакални знаци. За някои от тях това ще бъдат изключително приятни моменти, докато за други ще се наложи да използват повече усилия да не попаднат на внезапни и неприятни обрати на съдбата. Индийските астролози побързаха да споделят за кои знаци от зодиака 2022 г. ще бъде изпълнена с много късмет.

1. Телец

За този знак новата година ще стартира с добра нотка. Астролозите препоръчват да използвате максимално тази възможност и да планирате всички бъдещи задачи още в първите часове на годината. Някои трудности по пътя към поставените цели са неизбежни, но всичките ви усилия ще се възнаградят щедро накрая. В общи линии, годината ще бъде изключително успешна. Астролозите съветват да поемете инициативата и да не се притеснявате да рискувате за някои неща.

2. Близнаци

Златна 2022 година очаква ТЕЗИ 5 зодии

Вече сме на прага на Новата година и е време да разкрием кои зодии определиха астролозите за такива с най-много късмет през 2022 г. Год...

Близнаците ще имат уникална година във всяко едно отношение. През 2022 г. те ще могат да реализират една след друга своите мечти и да постигнат невиждан до момента успех. Всички планове, които са крпили тайно и в миналото, ще успеят да се изпълнят, предричат астролозите.

3. Лъв

За Лъвовете 2022 г. ще бъде време за действие. Според астролозите периодът на планиране е отминал, така че е необходимо да се стартира реализация на вашите идеи. Важно е обаче да отделите време и да обмислите внимателно стъпките си, за да постигнете наистина добри резултати.

4. Везни

2022 може да бъде прогресивна и благоприятна година в много отношения за тази зодия. Способността на Везните да експериментират може да се окаже добре дошла. През настъпващата година можете спокойно да популяризирате идеите си, да не се страхувате да поемате рискове и да опитвате нови неща. Този подход ще помогне за намаляване на грешките и ще осигури отлични презивявания в бъдеще.

Наскоро руският астролог Павел Глоба предупреди няколко представители на зодиакалния кръг, че не е времето да се отпускат през 2022 г. Те трябва да се подготвят, за да отблъснат атаките на съдбата. Тава дума за Стрелец, Рак и Козирог. Дали ще е загуба на при, работно място или неразбирателство с роднините, тези знаци няма да са надарени с толкова много късмет, за да си позволят да са небрежни към проблемите си.

Щастието ще се усмихне на тези зодии през 2022 година

За няколко зодии 2022 година ще се окаже изключително успешна и те изпитат истинско щастие. Ето кои са тези зодии. Дева Годината на Т...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com