Кои зодии имат най-сложните любовни взаимоотношения?

131266
Кои зодии имат най-сложните любовни взаимоотношения?
Снимка: iStock/Guliver

Това са зодиите, чиито любовни отношения са най-сложни.

ОВЕН и Дева

5 неща, които показват, че не те заслужава

Когато се влюбите, е трудно да видите очевидните знаци, че той може да не е мъжът за вас, тъй като сте фокусирани върху общите неща, ко...

Нека първо да видим какво събира тези двамата заедно. Те са пълни противоположности, а противоположностите се привличат. Девата се възхищава на увереността на Овена, той пък намира нейната способност да оправя всичко за много привлекателна.

Но склонността на Овена да поема рискове и да действа, преди да е обмислил ситуацията от всички страни ще държи Девата в непрекъснато напрежение. Ако Овенът е бил в гневно настроение и се е държал грубо с Девата, всичко ще отиде по дяволите. Когато се съберат огнен знак (Овен) и земен знак (Дева), за тях е трудно да разберат отношението и поведението на другия.

ТЕЛЕЦ&Скорпион

Чувствеността на Телеца и сексуалността на Скорпиона се комбинират добре. И двата знака са страстни, трудно се доверяват и са изключително ревниви. Оттам може да се получи проблем. Телецът не може да разбере ревността и обсебващото поведение на Скорпиона.

10 съвета как да се сдобрите с гаджето

Разногласията често водят до спорове между двойките. Има ли въобще начин да не се караме? Най-вероятно не. Всички двойки спорят, но ние...

Тези два знака могат да стигнат до патова ситуация, в която никой от двамата не иска да се предаде. Ако връзката им е само сексуална, има добри шансове. Извън спалнята обаче ще се нараняват един друг.

Цялата статия - четете ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com