Кои зодии обичат драмата и клюките?

17268
Кои зодии обичат драмата и клюките?
Снимка: Istock/Guliver

На думи всеки иска да живее спокоен живот, но има някои хора, които просто не могат без драма и клюки. В тази статия ще видим именно кои са тези представители на зодиака, за които това да клюкарят е равносилно на дишането. Отново казваме, че не говорим за всички хора от тези зодии, а по-скоро за общ признак, който те имат: 

Риби

4-те зодии, които винаги знаят всички КЛЮКИ

Казват, че любопитството ще убие котката! При хората случаят е подобен. Любопитните знаят повече от другите, говорят повече и общуват с...

Рибите са много емоционални и силно драматични. Част от това се изразява именно в интереса им към клюките. Не говорим за такива, които се случват с другите, а по-скоро за четене на таблоиди и всичко пикантно от света на шоубизнеса. Един представител от зодия Риби няма да знае коя е политическата новина на седмицата, но ще е чул всичко за последната изневяра в Холивуд. 

Водолей

Като емоционална зодия, Водолеите са също привлечени от пикантни детайли, които могат да ги развълнуват. Все пак, те не искат да ги чуват кой да е, а директно от източниците. Когато им бъде споделено може да се случи така, че тази информация да бъде предадена нататък. Те не го правят нарочно, а по-скоро искат да споделят добри новини или да помогнат по някакъв начин. 

Дева

5-те най-драматични и най-преиграващи зодии

От време на време се случва на всеки човек да драматизира или да преиграва над дадена ситуация. Драматизмът е в кръвта на някои зодиака...

Девите живеят за драмата. За тях би било прекрасно ако може ежедневието им да бъде постоянен сапунен сериал. Не се учудвайте ако има излишно драматизиране за наглед дребни неща. Понякога го правят нарочно, а друг път това е естествената им реакция. И ако сте над нещата може да бъде забавно. Лошата страна на Девите е, че някои представители на тази зодия са способни да създават интриги, за да видят драма там, където я няма. 

Козирог

Сигурно сте изненадани, че практичните Козирози имат афинитет към драмата и клюките. И сте прави, че това е необичайно за тях. Те се интересуват от подобна информация, за да могат да я ползват в своя изгода когато това се налага. Например, може някой в офиса да сподели, че мениджър се кани да напуска. Когато те знаят това и имат интерес към позицията, ще са готови да действат преди всички други. Не се притеснявайте - тайните ви са в безопасност с тях, но имайте едно наум когато сте конкуренти в дадена ситуация. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com