Кои зодии привличат най-силно противоположния пол

19589
Кои зодии привличат най-силно противоположния пол
Снимка: Pexels

Всеки се чуди кои са най-привлекателните черти в него и как привлича вниманието на противоположния пол. Някои знаят своите тайни оръжия и ги използват умело. Други просто успяват да насочат погледите към себе си. Истината е, че привличането зависи и от зодията.

Овен – вие привличат хората към себе си, защото сте енергични, първични, винаги търсите нови усещания и приключения. С вас винаги е забавно. Искате да опитате всичко от живота, затова и всеки би искал да е около вас.

Телец – вие сте успешни във всичко, с което се захванете, затова и хората искат да почерпят от силата и амбициозността ви. Интересна личност, с изтънчен вкус към красивото. Определено привличат погледите с чаровната си персона.

Близнаци – с вас никога не е скучно, имате неподправено чувство за хумор и можете да развеселите всеки и в най-мрачния му ден. Знаете как да развълнувате хората и затова те искат да бъдат около личността ви.

Рак – вие се грижите за всички, искате те да са добре, мили сте, добри слушатели и съветници. Хората знаят, че могат да ви разкрият душата си и при вас тя ще бъде на сигурно място.

Лъв – винаги сте в центъра на събития, бляскави, харизматични, душата на компанията. Няма как хората да не искат да бъдат около вас и да не се борят за вниманието ви. У вас всяко него е като магнит за противоположния пол.

Дева – вие се раздавате за хората около себе си, лоялни партньори и приятелите сте, весели, енергични и забавни. Живеете живота си пълноценно и това ви прави привлекателни в очите на отсрещния човек. Имате силно развито чувство за справедливост.

Везни – винаги успявате да намерите баланса в ситуацията и хората искат да почерпят от това ви умение. Можете да накарате всеки да се почувства спокоен и радостен.

Скорпион – вашата огромна увереност в собствените ви качества е най-привлекателното нещо във вас. Следвате и реализирате всяка цел, която си поставите, а това ви прави успешни.

Стрелец – имате страхотно чувство за хумор, спонтанни сте, приключенци по душа. От вас може да се очаква и неочакваното, ето защо другите ви гледат с интерес.

Козирог – вие също сте уверени в себе си, следвате стриктно целите си, трудолюбиви сте. Карате хората да се чувстват спокойни и защитени с вас.

Водолей – имате проницателен ум, интелигентност и креативност, чието съчетание ви превръщат в изключително интересна личност. С вас винаги е интересно, защото никой не знае какво ще покажете днес.

Риби – креативни, емоционални и грижовни, вие сте магнит за хората. Креативната ви страна често се проявява и привлича своите почитатели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 подсказки от Вселената, че вървите в погрешна посока

Акцентите в програмата на STAR Channel през април

Пес патрул: Най-популярният полицай в Китай е корги (ВИДЕА)

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com