Кой би повярвал, че точно тези 8 женски навика отблъскват мъжете

20767
Кой би повярвал, че точно тези 8 женски навика отблъскват мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Човешкото поведение е свързано с навици, придобивани още от времето на късното детство, обособяващи се през пубертета и затвърждавани с настъпването на младежката възраст. Част от тях са безобидни и не влияят негативно на личностните изяви. Други обаче, предизвикват недоумение, преминаващо в трайна раздразненост у околните, а когато се касае до мъжете, то определени „женски“ навици могат да го разочароват дотолкова, че да насочи вниманието си към друг „обект“. По-долу излагаме накратко точно навиците, които отблъскват мъжете, целейки с това, уважаеми дами, да коригирате поведението си, за да спечелите желания от вас мъж.

1. Карате го да ревнува

Не прекалявайте с флиртуването като средство да се представите колко много сте желана от мъжкото съсловие, защото засилването на „състезателния елемент“ ще изнерви дотолкова интересуващия ви мъж, че той да потърси някоя по-ненапрегната „връзка“.

2. Демонстрирате ненужна престореност

Дори да сте умерено интелигентни, е възможно, често пъти подсъзнателно, да показвате себе си не такива каквито сте, а да се изявявате или като по-умни от партньора, или като по-глупави от него. Бъдете сигурни, че и в двата случая той ще усети преструвката и ще се разочарова.

3. Общувате с намеци

Мъжете изпитват досада да разгадават, какво се крие зад вашите постоянни недомлъвки – тях ги привлича прякото, естествено комуникиране, а не да ви възприемат като трудно разгадаем лабиринт!

По какъв начин ревнува всяка една от 12-те зодии

Понякога ревността е полезна за връзката, но често пъти може да доведе до сериозни скандали, конфликти или дори раздяла. Някои зодии са...

4. Липсва ви навика да сте любезни

Не затъвайте в клюки и злобни коментари и не проявявайте грубо поведение, защото това определено не се харесва на мъжкия пол! Дръжте се любезно, проявявайте доброжелателност и добронамереност, бъдете усмихнати и ще бъдете наистина чаровни!

5. Оставете „онлайн“ надпреварата

Не излагайте ежедневно, с упорита натрапчивост, подробности от ежедневния си живот в социалните мрежи чрез повтарящо се безвкусни селфита или/и клипчета, защото това бързо става безинтересно и няма да привлече трайно интереса на представителите на „силния пол“.

6. Проявявате нерешителност

Тези 4 зодии са много ревниви, но могат да го използват като предимство

Ревниви ли сте или не. Ако зодията ви е предразположена към подобни чувства, тогава тези усещания могат да бъдат много сериозни. Ето ч...

Не бъдете твърде отстъпчиви, не проявявайте неприсъщо добродушие като начин да спечелите сърцето на избрания мъж, тъй като той едва ли си представя партньорка до себе си с такава същност. Далеч по-ефективно ще бъде ако защитавате твърдо мнението и позициите си, загърбвайки всякаква нерешителност или апатия.

7. Прекалявате с козметичните процедури

Не се подлагайте постоянно на фрапантни „разкрасяващи“ процедури, защото мъжете не ги възприемат като естетични, а за някои те дори са отблъскващи.

8. Поддържате фалшив тен

Доверете се на естествения си тен – целогодишното поддържане на неестествен тен се възприема като фалш от мъжете – повярвайте, ще се чувствате далеч по-желани, ако сте с натуралния си тен!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com