Кой е най-добрият ритуал за привличане на клиенти?

14295
Кой е най-добрият ритуал за привличане на клиенти?
Снимка: iStock/Guliver

Как да привлечете клиенти в магазина или бизнеса си? Още от древни времена хората са разчитали не само на знанията, уменията и труда си, но са прилагали и специални действия - конспиративни методи, молитви и ритуали за добър късмет.  Вярвали са, че с тях ще примамят купувачи и бизнесът им ще процъфтява.

Някои хора вярват в “магически” ритуали, конспиративните заклинания, други просто смятат, че определени действия привличат позитивна енергия. Независимо от коя група сте вие, ето няколко съвета, които ще са ви от полза:

* Когато избирате ден за откриване на бизнеса си, най-добре е да е сряда или неделя. Още по-добре, ако има нарастваща луна (първа четвърт). Светлата енергия от луната ще активизира паричния поток.
* Вярвайте в успеха си и проектирайте богатството в съзнанието. Успехът подминава тези, които мислят за дългове и проблеми. Трябва да вярвате в късмета и той ще дойде.
* Отхвърляйте всякакви лоши мисли и не пожелавайте неуспех и провал на конкурентите си. Трябва да имате само добри намерения.

Някои от най-разпространените ритуали за привличане на клиенти

Лакомства

Препоръчва се преди да отворите магазина/обекта, да извършите този специален ритуал. Купете вкусни и скъпи ястия, подрадете ги в плато и посрещнете с усмивка първия клиент. Опитайте се да направите първия клиент възможно най-доволен от стоките или услугите ви. Само така той ще се зареди с позитивна енергия и ще я разпространява.

Монета

Вземете жълта монета, потопете я в етерично масло с приятен аромат. Застанете на щанда, където се редят клиентите. Хвъртеле надолу монетата, така че да звънне и кажете: “Получих каквото искам и платих”. Не я вдигайте, нека да остане на земята и да привлича още повече пари в магазина. Добър знак е, ако някоя клиент я вземе.

Сол

Когато пътувате от дома до работното място, трябва да носите шепа сол. Когато ви останат само няколко метра до офиса или магазина, посипвайте солта зад вас, без да спирате да вървите и без да поглеждате назад. Докато хвърляте солта, представяйте си ясно, че кристалчетата от солта светят в златна светлина. Опитайте се да визуализирате в съзнанието си този знак през целия ден.

6 метода да възвърнете позитивната ЕНЕРГИЯ у дома

Мед

Този ритуал е бил изключително популярен сред търговците в миналото. Тогава силно се е вярвало, че медът изкушава клиентите и те кацат в магазина “като мухи на мед”.

Купете бурканче мед, убедете се, че е истински и от високо качество. Капнете няколко капки близо до входната врата на магазина или офиса.

Гребен

Купете гребен от кост, но в никакъв случай да не е пластмасов. Най-добре е това да стане при нарастваща луна. Всеки ден, когато отивате в офиса или търговския обект, трябва да се решете с него пред голямо огледало 33 пъти, дори косата ви да е много къса. Докато се решете, трябва да си представяте, че правите пътя до магазина или офиса по-лесен и гладък. Ако в съзнанието ви изникне образ на косата ви, която свети в зелена или златна светлина, това е добър знак и ще се радвате на успех. Ако правите това редовно, ще създадете енергийна пътека до магазина и клиентите ще бъдат привлечени от позитивната енергия без да го съзнават.

Макови семена

Този ритуал е практикуван от нашите предци от много древни времена. Купете си пакетче макови семена. Когато плащате, оставете бакшиш, не си вземайте рестото. Когато отидете в магазина, разпръснете маковите семена пред щанда и на входа така, че клиентите да стъпват върху тях, когато влизат. 

Кой е най-добрият ритуал за привличане на клиенти?

Никой не може да каже със сигурност. Но никога не забравяйте, че в основата на всеки един ритуал стоят позитивната нагласа, добрата енергия и вярата в късмета.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com