Кой е вашият ангел-пазител според зодията

110984
Кой е вашият ангел-пазител според зодията
Снимка: Stefan Keller / Pixabay

Ангелите са изпратени от небето същества, които ни дават светлина, когато сме в беда, и ни помагат да се развиваме и усъвършенстваме всеки ден.

1. Овен: Самаел

Самаел е ангелът на увереността, който помага да се победи страха, мъката и страха във всяка стъпка, която правите в живота. Този Архангел дава на децата на Овена твърдост, основана на самочувствие и самоувереност.

2. Телец: Анаел

Анаел е архангелът, живеещ в региона на Венера и следователно е ангелът пазител на любовта и хармонията. Анаел ви помага да поддържате духа си в баланс и ви дарява с красота.

3. Близнаци: Амбриел

Този архангел обикновено се изобразява като едно раздвоено същество с две крила и държащо скиптър със змия около него. Като обединяващ архангел, Амбриел ви помага да намерите посока, за да ви отведе в Рая.

4. Рак: Мюриел

Мюриел ви помага да изчистите душата си, да се отървете от мръсните енергии на вашия дом, да ви напътства през медитацията,  ще ви даде ориентация в работата, ще ви помогне да засилите егото си и ще ви помогне в моменти на трудности.

5. Лъв: Верхиил

Архангел Верхиил, който в християнската традиция се свързва със Свети Михаил, е признат за божествената фигура, победила тъмнината, за да просвети света, и затова Верхиил олицетворява Божията светлина.

6. Дева: Хамалиел

Ако сте Деви, вашият ангел пазител е Хамалиел, Божията благодат, този, който носи дара на мъдрост и съвест,  този, който може да предложи на Девите разум и творение. Чрез този ангел, Деви, вие се пазите от негативните мисли, вие избирате правилния път чрез разум и интелигентност.

7. Везни: Уриел

Един от най-мощните нагели заради това, че е сред архангелите на Божественото присъствие. Уриел олицетворява небесната светлина и събужда съвестта у хората. Уриел също управлява глобалната природа на великите мисли и идеи, като справедливостта.  

Ангелски карти – тълкуване и предсказания. Разгадай бъдещето си

Ангелските карти са истински оракул, но за да разгадаете какво ви очаква, са необходими познания в областта и разпознаване на значениет...

8. Скорпион: Баркиел

Ако сте Скорпион, вашият ангел пазител е Баркиел и можете да го призовавате във вторник, за да поискате контрол над емоциите си, за да победите депресията, тъгата и негативизма и да вървите към светлината на оптимизма, блаженството и щастие.

9. Стрелец: Аднахиел

Ако сте Стрелци, вашият ангел пазител е Аднахиел - божествена фигура с голяма енергийна сила, за да донесе блаженство и свобода на Стрелците.  Сред качествата на Аднахиел има оптимизъм и надежда да се изправи пред трудностите.

10. Козирог: Хамиел

Ето зодиите с най-силни ангели-пазители

Някои вярват, че всеки човек е защитен от премеждия и превратности на съдбата от ангели-пазители. Те влияят на интуицията и помагат за ...

Хамиел е един от 7-те архангела в небесния двор и има дарби като миротворчество между приятели, роднини и съпрузи. Като въплъщение на пламъка на любовта и пазител на прошката и смирението, Хамиел помага на опонентите да намерят пътя на мира. 

11. Водолей: Архангел Гавраил

Архангел Гавраил е ангелът на светлината, управляващ небесния двор. Великите сили на Габриел предлагат  надежда, творчество, блаженство, свободомислие, хуманизъм, плодородие, откровения и природа.

12. Риби: Барахил

Барахил е пазителят на добротата, вярата и ясновидството. Като ангел пазител, Барахил ви води през търсенето на вашата вътрешна истина и помага на Рибите да изследват душата и чувствата си, за да достигнат до истината, цел в живота и да намерят път, по който да вървят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Има ли безценно цвете и кои са най-скъпите цветя в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com