Кой изпитва трудности в любовта според китайската астрология?

6488
Кой изпитва трудности в любовта според китайската астрология?
Снимка: iStock

Любовта е нещото, което е нужно на всеки човек, независимо под каква форма и какъв е обектът на нашите чувства - партньор, семейство, приятели, природа, пътешествия, хобита и др. Но днес ще обърнем конкретно внимание на взаимоотношенията между двамата души. В наши дни е много трудно да открием искрената, чистата любов. А какви са възможните причини за изпитването на трудности в това отношение ви дава отговор китайският хорскоп. Нека видим:

Плъх

Родените през годините 1996, 1984, 1972 и 1960 са със зодия Плъх според китайския хороскоп. При тях проблемите в любовта идват от това, че винаги се влюбват в емоционално недостъпни партньори. Вие забелязвате от самото начало, че те са такива, но все пак избирате да пробвате. Сами обричате връзката си, а изборът на подобни половинки може да се дължи и на собствения ви страх от обвързване.

Вол

Волът е знакът от китайския хороскоп за родените през 1997, 1985, 1973 и 1961 година. Вашата съдба са лошите момчета, обичате трудностите и предизвикателствата и типично “по женски” бивате привлечени от тези, които се правят на хладнокръвни. Може би, защото винаги отблъсквате добрите момчета, които биха дали всичко за вас, и вместо това решавате да преследвате онези, които не гледат сериозно на отношенията ви, имате тези любовни проблеми.

Разберете как мъжете показват любовта си според зодията?

Тигър

Тигрите са родените през 1998, 1986, 1974 и 1962 година. Тяхна особена черта, която им пречи в създаването на дълготрайни любовни взаимоотношения е, че те избързват прекалено с действията и намеренията си. Това може да изплаши отсрещната страна или пък в последствие самите вие да съжалявате, че сте подходили по такъв начин към човек, когото не познавате достатъчно добре.

Заек

Родените под знака на заека според китайския хороскоп са тези през 2011, 1999, 1987, 1975 и 1963 година. Тук характерен присъстващ фактор е сравнението. Тези хора имат навика да сравняват бившите и настоящите си партньори, което не им позволява да опознаят напълно сегашния си партньори и това е пречка за успеха на връзката.

Разберете кои са зодиите, между които любовта е неизбежна

Дракон

Драконите са родените през 2000, 1988, 1976, 1964 година. Тези хора изпитват големи трудности с доверието, които може да са породени от предишни любовни разочарования. Ако успеят да се абстрахират от миналото си и дадат шанс на нов човек, нещата ще тръгнат по-гладко.

Змия

Знака на змията носят родените през 2001, 1989, 1977, 1965 година. Змиите, противно на очакваното, са твърде наивни и позволяват на всички “да им се качат на главата”. Дават хиляди шансове на хора, които не заслужават и един.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com