Кой определено не трябва да близва алкохол?

5802
Кой определено не трябва да близва алкохол?
Снимка: iStock

Астролозите са на мнение, че зодията може да помогне за определяне на степента на пристрастяване на човек към алкохола.

1.            Скорпион

Те, въпреки външната сила, са много чувствителни и уязвими отвътре. Страхуват се да демонстрират слабостта си пред другите. Затова те предпочитат да „наводнят“ проблемите си сами.

2.            Риби

Рибите са постоянно потопени в себе си и сред тях има много, които обичат да пият сами. Дългосрочното възстановяване в рехабилитационни центрове обикновено помага да се спасите от алкохолизъм и самоунищожение.

3.            Близнаци

Всъщност пияните представители на този знак е много трудно да се разграничат от трезвите. За да не се превърнат Близнаците в истински алкохолици, близките им ще трябва да им намерят ново хоби.

4.            Овен

Те пият всичко и не знаят кога да спрат. В компанията пиян Овен се държи агресивно и се включва в битки почти всеки път. В никакъв случай не трябва да оказвате натиск върху този упорит човек по въпросите на отказ от алкохол.

5.            Стрелец

Представителите на този знак пият изключително за забавление. Стрелецът обича, когато алкохолът тече като река. Понякога, по време на парти, те могат да направят малък скандал.

6.            Телец

Това са истински естети, които обичат да пият вино с арт хаус филм или да изработват бира в необичайна инсталация. Малко вероятно е те да станат тежки алкохолици.

7.            Водолей

Тази зодия се гордее с това, че не се напива. Факт е, че те обожават да са в добра компания, но просто не понасят синдрома на махмурлука.

8.            Лъв

Представителите на тази зодия обичат да пият хубаво уиски, докато водят приятен интелектуален разговор. В състояние на алкохолно опиянение те имат само два модела на поведение: или са безупречни и сладки, или изпадат в агресия и унищожават всичко наоколо.

9.            Везни

Те започват да злоупотребяват с алкохола заради отхвърлянето на себе си и заобикалящата го реалност. Постоянната нужда от нови преживявания обаче бързо ще ги обезкуражи от пристрастяването.

10.          Рак

Те не обичат да се напиват, защото знаят колко е опасно за здравето им. Може би състоянието на махмурлук за Раците е по -трудно, отколкото за всички останали. Ако все още са пристрастени към алкохола, струва си да проведете семейна среща. Това ще ги впечатли.

11.          Дева

Представителите на този знак знаят, че са абсолютно неадекватни, когато са пияни, затова се опитват да не се напиват. Девите едва ли ще станат истински алкохолици. Обикновено те са поканени на празниците като единствените гости, които не пият и са инструктирани да пазят реда.

12.          Козирог

Според тях алкохолът отнема твърде много сила и енергия. Козирозите, които обичат да контролират и планират всичко, няма да позволят на алкохола да открадне най-доброто от тях. Ако това се случи, представителите на този знак ще могат сами да се измъкнат от ужасната ситуация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...