Кой предмет носи късмет на всяка зодия

55978
Кой предмет носи късмет на всяка зодия
Снимка: Bruno /Germany / Pixabay

Упоритата работа и късметът са най-добрата комбинация. Усилията са в наши ръце, но късметът не е. Според астролозите всяка зодия има свой късметлийски знак, който подпомага съдбата в нейна полза. Вижте как лесно може да извикате късмета си:

Овен - КЛЮЧ
Овен е най-работливият и упорит сред всички зодии. Затова ключът му носи късмет и представя истинската му същност. Хората разчитат на ключовете, така както останалите зодии разчитат на Овена. Те лесно решават проблеми така както ключът отключва затворени врати.

Телец - 7
Телецът е практичен и не вярва, че един предмет ще му донесе късмет. Той има нужда поне от малко доказателство, за да вярва в силата на нещо. Числото 7 математически се използва в много теории, затова според гърците е идеалното число. Много неща в живота ни са по 7: 7 дни в седмицата, 7 цвята в дъгата, 7 музикални тона. 

Как ДА привлечете любовта в живота си

Всички мечтаем за вечна любов с любимия човек, но уви не я намираме толкова лесно, а в много случаи преминаваме през много разочаровани...

Близнаци - ДВОЙКА ПЛЮШЕНИ ЗАРЧЕТА
Плюшените зарчета се считат за символ на успеха, затова често може да ги видите в колата. Освен това този предмет се състои от 2 части и представя чудесно двойствеността в личността на Близнаците.

Рак - КАЛИНКА
Ракът е любвеобилен и грижовен, затова им нужда от предмет, който и него да закриля. Ракът общува лесно с живи същества, а калинката се счита символ на късмета. Не е нужно да държите в кутийка калинки, просто внимавайте да не ги убивате, което е лош късмет. 

Лъв - СКЪПОЦЕНЕН КАМЪК
Лъвът е знак, на който идеално му подхождат всякакви скъпоценни камъни. Лъвът е блестящ, атрактивен, обича да привлича внимание и да бъде обожаван. Затова един или два скъпоценни камъка ще му подействат добре. За най-късметлийски се считат кехлибар и сапфир.

Дева - СИНЬО ОКО
За разлика от останалите предмети, които носят късмет, синьото око предпазва от уроки. Девите са интелигентни и успешни, затова привличат доста завист. Синьото око против уроки е идеалният им закрилник.

Везни - ТРИЪГЪЛНИК
В много култури триъгълниците имат специално значение. Вярва се, че те носят баланс и стабилност, точно това, към което Везните се стремят. Освен сувенири във формата на триъгълник, могат да носят и бижута с този знак.

Скорпион - ПОДКОВА
Имате нужда от предмет, който се забелязва. Ако вярвате в нещо, искате светът да го види. Подковата е голям и силен символ на късмет. В много култури се смята, че подковата гони злите сили и привлича позитивна енергия.

Талисман за щастие и здраве според зодията

От древността до днес хората вярват, че талисмани и амулети им носят щастие и късмет. Навярно и вие имате предмет, за който считате, че...

Стрелец - ЗАЕШКА ЛАПА
Според худу магията заешката лапа предпазва от черни магии, ако я откриете в гробищата през нощта. Не е нужно днес да ходите в гробищата и да си търсите късмета. Може просто да носите ключодържател със заешка лапа винаги с вас.

Козирог - ДЕТЕЛИНА
Вярва се, че детелината носи надежда, любов, здраве, слава и богатство. Известен е вкусът на Козирога към изискани вещи, затова е чудесна идея да носят бижу във формата на четирилистна детелина. Смята се, че на 10 000 детелини, една е с 4 листа и щастливец е този, който я намери.

Водолей - ЩУРЕЦ
Винаги се е смятало, че щурците носят късмет. Песента на щурците е приятна и успокояваща, напомня за връзката ни с природата. Хората вярват, че ако щурците престанат да пеят, това е лош късмет. 

РИБИ - “Ловец на сънища”
Това е популярен ръчно изработен индиански талисман, състоящ се от върбов обръч, в който е преплетена мрежа от шнурове, наподобяваща паяжина. Рибите са мечтатели и одухотворени и този символ чудесно им пасва. “Ловецът на сънища” ви помага да държите будно съзнанието си и да се пазите от негативни мисли. 

Талисманът за защита и късмет се определя от рождената ви дата

Датата на раждане е вашият изходен код, той ще ви каже кой талисман не само ще ви защити, но и ще донесе късмет, ще укрепи силните ви с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com