Коя е Емили Тротинетката и защо цяла България говори за нея?

51933
Коя е Емили Тротинетката и защо цяла България говори за нея?
Снимка: Emily Josephine Mills/Facebook

В последните дни България е възмутена от грозната постъпка на така наречените инфлуенсъри Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката, в която те се гаврят с дете със специални образователни потребности. Случката се разигра в пловдивски мол пред очите на десетки посетители.

Коя е Емили Тротинетката?

"Явления" като Емили Тротинетката са факт в България. Благодарение на социалните мрежи, днес всеки човек може да стане популярен, стига да направи нещо интересно за останалите. Цикълът на живота в социалните мрежи обаче е кратък - поради многото съдържание и бясната конкуренция, което те бълват, уникалността се изчерпва ужасно бързо и всеки, който иска да е интересен, трябва да прекрачва все повече граници. Когато обаче прекрачиш някои граници, връщане назад няма.

Всичко, което се случва около тези хора, е една прекалена провокация, опит за шок и евтина имитация на популярни световни влогъри.

Кой е Чеченецa? Инфлуенсърът, за когото цяла България говори

В последните дни България е възмутена от грозната постъпка на така наречените инфлуенсъри Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетка...

Eмили Йорданова, чието истинско име е Даниел, нашумя преди няколко месеца след като фуча с тротинетка по магистралата със 120 километра в час. Плевенчанката, която е на 21 години, родена като момче, но твърди, че от малка мечтае да е момиче. Стана прочута с лудото си шофиране на тротинетка по магистралата и с годежа си с участника от "Фермата" Тихомир Рангелов-Мелиса. Именно в едно телевизионно предаване с него обаче призна, че в семейството ѝ е имало голямо отрицание спрямо въжделенията му да стане момиче. В същото предаване Йорданов казва и как е скачал на бой на родителите  си и на дядо си, защото те категорично не са искали да си сменя пола и защото, по думите на Емили, дядо ѝ я е обиждал на тази тема. Историята подсказва много сложни взаимоотношения и предизвиква паралел със сегашната ситуация - коментари, че насилникът е бил жертва.

С Тротинетката и Чеченеца към морален регрес и тотален потрЕс

"Даваха ми по малко джобни пари, бяхме бедни, постоянно имаше скандали и обиди. И не ми позволяваха да ставам момиче, а аз още от малка исках да съм момиче, от 5-годишна искам да ставам жена! Още оттогава мечтата ми беше да съм Емили!

Като цяло бяха много лоши родители, които не ми позволяваха да бъда себе си. С майка ми винаги сме се били, когато стане въпрос за сексуалността ми, защото аз хем харесвам жени, хем самата искам да съм жена. И майка ми мразеше много това. Беше против да си сменя пола и много често сме се били!", добавя още Емили.

Емили се бори за правата на ЛГБТ хората, като беше номинирана през 2021 година за наградата на БХК "Човек на годината", но не я спечели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любовна магия в действие: Как да разберете, че на съпруга ви е направена любовна магия

11 стъпки как да спрете да тежите на врата на съпруга си и да започнете да „правите пари“

7 твои маниера, които оставят ужасно първо впечатление след разговор

Вредно ли е да се пие чай непосредствено след хранене?

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Кога се боядисват яйца за Великден 2024?

Как да си направим мицел за печурки?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com